World Carp Classic 2012 dominat de pescari de crap romani

La World Carp Classic 2012, dupa 5 zile de pescuit la crap extrem de dificil, asta datorita dimensiunilor impresionante si conditiilor vitrege puse la dispozitia concurentilor de pista de la Bolsena, echipa formata din romanii Peter Micula – Norbert Pongracz – Zoltan Nemeti a reusit sa castige competitia.

Trofeul World Carp Classic a ajuns in posesia pescarilor de crap romani

Trofeul World Carp Classic a ajuns in posesia pescarilor de crap romani

Finalul concursului i-a gasit pe castigatori cu un total de 329,9 kg, devansand echipa italiana formata din Andrea Campagnini si Filippo Mongrandi cu aproape 80 kg.

Ca lucrurile sa devina si mai clare, ei si-au mai adjudecat si premiul pentru cea mai mare captura a concursului, un crap comun de 22,5 kg intepat in penultima noapte.

Tripla captura pentru Paraschiv - Duta - Capitanu in ultima noapte a concursului

Tripla captura pentru Paraschiv – Duta – Capitanu in ultima noapte a concursului

Un al treilea premiu castigat de romani la WCC 2012 a fost revendicat de echipa Emilian Paraschiv, Catalin Duta si Nelu Capitanu, care au pescuit pe Pescalis 1. Acestia au reusit sa ocupe doar primul loc pe sector nu si mult ravnitul loc al treilea in clasamentul general pentru care au tras pana la finalul concursului.

Un alt premiu, al patrulea castigat de romanii prezenti la WCC 2012, a fost adjudecat de echipa Andrei Vladeanu, Andrei Popescu si Ciprian Ene, care a terminat concursul prima pe sectorul Carping Club, cu un total de 185,9 kg.

Inca un premiu, al cincilea, câștigat de ai nostrii este locul doi pe echipe atribuit  lotului PVTV (format din echipele Peter Micula-Norbert Pongracz – Zoltan Nemeti, Radu Morar – Josef Acs – Attila Csakany si Cristian Rudeanu – Victor Hodorog – Sorin Rudeanu) care au adunat 373,8 kg.

Din pacate acestia au pierdut la mustata competitia pe echipe, în fata echipei JRC Europe, care a avut un total de 382,2 kg.

Bravo băieți!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *