Volumul 5 al DVD-ului Fox Edges, publicat in The Syndicate!

Noul volum Fox Carp Fishing Edges conține peste 3 ore de imagini captivante, distractive și informative despre pescuitul la crap.

Volumul 5 al DVD-ului Fox Edges

Volumul 5 al DVD-ului Fox Edges

În material sunt prezenți unii dintre consultanții de top ai companiei Fox, care vizitează o serie de lacuri din Marea Britanie, Franța și, atenție!, din România, de unde ne împărtășesc cele mai bune tactici și sfaturi.

De asemenea, există și o intervenție subacvatică marca Rob Hughes, care privește în detaliu Chod Rigs și aplicațiile acesteia în funcție de substratul pe care este pescuită. De asemenea, DVD-ul ne poartă spre Franța pentru a vizita minunatul lac Ribiere, care îi rezerva o surpriză uriașă lui Andy Maker! Gata, nu spunem mai mult. Va lasăm să descoperiți singuri restul aventurii.

Evident, filmul conține subtitrări în limba română. Enjoy!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE!

Volumul 5 al DVD-ului Fox Edges, publicat in The Syndicate!
5 (100%) 4 votes

Crap24
Prezent pe

Crap24

Content Manager la CRAP24
Colaborator și autor constant de articole pentru reviste de profil. Coordonator de proiecte și realizator de aplicații precum Carp Fishing by Clear Fishing, prima aplicație dedicată pescuitului la crap declinată în cele mai importante 7 limbi de circulație internațională și disponibilă în cele mai mari platforme mobile, iOS și Android. Membru fondator CRAP24.RO. Record personal: Crap Comun 20,2 Kg
Crap24
Prezent pe

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *