Volumul 4 al DVD-ului Fox Edges este disponibil in magazine!

Noul DVD Gratuit Fox Carp Fishing Edges a revenit pe rafturile magazinelor, iar de acestă dată conține subtitrare în limba română! Volumul 4 aduce o varietate incredibilă de stiluri de pescuit la crap.

Fox Carp Fishing EDGES DVD - VOLUMUL 4

Fox Carp Fishing EDGES DVD – VOLUMUL 4

DVD-ul este prezentat de Ian ‘Chilly’ Chillcott care are parte de o adevărată aventură în urmărirea unui crap comun uriaș pe o balastieră cu un substrat neregulat. DVD-ul îl prezintă, de asemenea, pe internaționalul britanic Mark Bartlett, care, aflat în fața unei partide dificile apelează la tactici care presupun pescuitul la crap cu viermuși.

Dl Carpy însuși, Mark Pitchers, este de asemenea prezent și are parte de o provocare care-l duce nu numai dincolo de granițele Regatului Unit, dar îl scoate serios și din zona sa de confort și-l trimite în căutarea uriașilor crapi Europeni.

Următoarele secțiuni îi prezintă pe Lewis Porter, Steve Spurgeon, Mark Pitchers și Garry Patterson pescari celebri care pornesc către Gran Canaria pentru o vizită pe lacul Lacul Chira, casa unor crapi oglindă incredibil de corpolenți.

După cum v-ați aștepta de la un DVD Edges, acesta conține o mulțime de sfaturi și tactici pe care le puteți aborda pe parcursul partidelor de pescuit și care, fără îndoială, vă vor oferi un avantaj în acest sezon.

Volumul 4 Carp Fishing Edges poate fi achiziționat Gratuit de la magazinele locale distribuitoare de produse Fox. De asemenea, începând cu luna iulie va fi disponibil pe You Tube, în canalul Fox Fishing TV, material care va conține subtitrare în limba română.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE!

Volumul 4 al DVD-ului Fox Edges este disponibil in magazine!
4.8 (95%) 8 votes

Crap24
Prezent pe

Crap24

Content Manager la CRAP24
Colaborator și autor constant de articole pentru reviste de profil. Coordonator de proiecte și realizator de aplicații precum Carp Fishing by Clear Fishing, prima aplicație dedicată pescuitului la crap declinată în cele mai importante 7 limbi de circulație internațională și disponibilă în cele mai mari platforme mobile, iOS și Android. Membru fondator CRAP24.RO. Record personal: Crap Comun 20,2 Kg
Crap24
Prezent pe

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *