Un sezon de pescuit la crap perfect

Odată cu apropierea iernii, începem să reflectăm asupra rezultatelor sezonului încheiat și ne lansăm parcă într-o analiza a tuturor aspectelor care ar putea suferi îmbunătățiri în sezonul viitor. Un pescar care pare că n-are astfel de ecuații de rezolvat, și care parcă tocmai a încheiat un sezon perfect, este Daniel Smith.

Daniel cu unul dintre "bătânii" lacului

Daniel cu unul dintre „bătânii” lacului

Pescuind pe lacul Linch Hill Christchurch, Daniel a avut un an incredibil, trecându-și în portofoliu un număr uluitor de crapi mari și foarte mari ai lacului. Cu 26 de capturi la activ – o cifră cu care orice pescar s-ar mândri pe un lac la fel de dificil, 12 trecuți 15 kg (35+ lb), câțiva trecuți de 17 kg (39 lb), doi comuni de peste 18 kg (40+ lb) și un nou record al lacului de 22,200 kg (49 lb), devine destul de evident că Daniel are o atracție aparte pentru “greii” lacului.

Gama de nadă Krill de la Sticky Baits este o nadă de cursă lungă, foarte eficientă atunci când vizați crapii mari ai locului

Gama de nadă Krill de la Sticky Baits este o nadă de cursă lungă, foarte eficientă atunci când vizați crapii mari ai locului

Este foarte adevărat că și nada folosită a jucat un rol extrem de important la acest rezultat. Peștii mari sunt mult mai selectivi în ceea ce privește nada, iar pe termen lung pur și simplu nu poți da greș cu o nadă de calitate superioară și foarte bine echilibrată din punct de vedere nutritiv. Daniel a nădit regulat lacul cu boilies TheKrill, nu în cantități foarte mari, păstrând totuși nadă pe vadurile pescuite chiar și între sesiuni. În săptămânile ce au urmat începutului de sezon partidele de pescuit au devenit din ce în ce mai consistente în ceea ce privește numărul peștilor mari aduși la mal, iar rezultatele finale într-adevăr vorbesc de la sine!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *