Un pescuit la crap intre prieteni (VIDEO min 02:25)

Stabiliți de ceva vreme în Italia, un grup de prieteni foarte apropiați echipei CRAP24, au pus la punct detaliile unei ieșiri la pescuit pe final de an. Mutând cumva aspectul social din digital în offline (câțiva dintre ei se cunoșteau doar în mediul social online), băieții și-au dat întâlnire pe malurile unui lac cu care erau deja familiarizați, la un soi de concurs între prieteni. Locația, lago dei Gelsi, a fost accesibilă pentru majoritatea dintre ei, criteriul esențial în alegerea bălții fiind distanța oarecum egală pentru toți.

Rod pod-urile au fost montate poate pentru ultima dată în acest sezon

Rod pod-urile au fost montate poate pentru ultima dată în acest sezon

Așa cum era de așteptat, vremea capricioasă din perioada pe care o traversăm n-a prea ținut seamă de planurile lor, astfel că au avut parte de ploaie și vânt mai bine de 30 de ore din cele 3 zile alocate ieșirii. La final, toți s-au declarat mulțumiți de sesiunea extrem de reușită, ocazie cu care unii s-au cunoscut face to face pentru prima dată, au schimbat idei, păreri despre pescuit și, bineînțeles, au adus câteva dintre capturile lacului pe salteaua de primire.

Ciprian Alexandru, cu una dintre capturile nocturne ale evenimentului

Ciprian Alexandru, cu una dintre capturile nocturne ale evenimentului

N-au lipsit medaliile, cupele și, surpriza evenimentului, un tort! Abonat mai vechi al paginilor CRAP24, Victor Astilean a preferat șă-și serbeze ziua de naștere pe malul lacului, cu lansetele în apă, înconjurat de prieteni. Victor, La mulți ani, băieții speră să-ți fi oferit o zi onomastică pe cinste!

Reveniți din expediție, autorii momentului au pus cap la cap câteva imagini și ne-au trimis un montaj cu un scurt colaj foto. Iată-l:

Ţi-a plăcut filmulețul? Dă-i o notă și un like! [kkstarratings]

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *