Un nou crap record pescuit la chod

Când acul cântarului s-a oprit la peste 24,4 kg, acest uriaș crap comun a devenit rapid noul record personal al lui Mark Storey. Cunoscut sub numele de Tarka (nume primit după ce a supraviețuit atacului unei vidre), impecabilul crap comun a intrat chiar în prima noapte a sesiunii de 48 de ore.

Mark cu noul său record personal, crapul comun numit Tarka

Mark cu noul său record personal, crapul comun numit Tarka

Mark a declarat: „Cunosc bine lacul și în ultima vreme peștii au preferat zona din centru. Când am găsit liber vadul care-mi oferea o deschidere bună, n-am stat prea mult pe gânduri și-am ales acea zonă.”

„Sunt ceva structuri în centrul lacului și cei mai mulți pescari par să pescuiască chiar în mijlocul lor. M-am gândit să abordez vadul un pic diferit, așa că am vizat exact marginea acestora, aflată la aproximativ 60 de metri distanță de la mal.”

Mark a pescuit cu un pop-up alb, Northern Special, legat pe o montură de tip chod, lansată împreună cu o mână de boiliesuri ca nadă. Pentru a nu aglomera vadul cu prea multe fire, a lansat în zona vizată doar o singură lansetă.

El a adăugat: „Prezentarea m-a trezit chiar înainte de ora 4 AM. Am pescuit cu firele slabe, astfel că inițial am primit doar câteva beep-uri în avertizori. Tarka nu este cunoscut ca fiind un mare luptător în dril, așa că după înțepare n-am simțit o presiune foarte mare din partea peștelui, însă greutatea pe care o simțeam la capătul firului mi-a dat puțin de gândit.”

„Bateriile lanternei de cap au cedat exact înainte de a-l trage în minciog, așa că n-am apucat să văd exact captura. La finalul drilului m-am asigurat rapid că peștele este în siguranță și mi-am realimentat lanterna. Apoi, privind reușita în salteaua de primire, am recunoscut imediat „personajul”. „

„Fostul meu record personal, cel de 17,200 kg, era deja istorie. Ștacheta era deja ridicată mult mai sus, cele 24,4 kg indicate de ecranul cântarului confirmând clar asta.”

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE!

Un nou crap record pescuit la chod
5 (100%) 14 votes

Crap24
Prezent pe

Crap24

Content Manager la CRAP24
Colaborator și autor constant de articole pentru reviste de profil. Coordonator de proiecte și realizator de aplicații precum Carp Fishing by Clear Fishing, prima aplicație dedicată pescuitului la crap declinată în cele mai importante 7 limbi de circulație internațională și disponibilă în cele mai mari platforme mobile, iOS și Android. Membru fondator CRAP24.RO. Record personal: Crap Comun 20,2 Kg
Crap24
Prezent pe

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *