Un nou crap record pescuit la chod

Când acul cântarului s-a oprit la peste 24,4 kg, acest uriaș crap comun a devenit rapid noul record personal al lui Mark Storey. Cunoscut sub numele de Tarka (nume primit după ce a supraviețuit atacului unei vidre), impecabilul crap comun a intrat chiar în prima noapte a sesiunii de 48 de ore.

Mark cu noul său record personal, crapul comun numit Tarka

Mark cu noul său record personal, crapul comun numit Tarka

Mark a declarat: „Cunosc bine lacul și în ultima vreme peștii au preferat zona din centru. Când am găsit liber vadul care-mi oferea o deschidere bună, n-am stat prea mult pe gânduri și-am ales acea zonă.”

„Sunt ceva structuri în centrul lacului și cei mai mulți pescari par să pescuiască chiar în mijlocul lor. M-am gândit să abordez vadul un pic diferit, așa că am vizat exact marginea acestora, aflată la aproximativ 60 de metri distanță de la mal.”

Mark a pescuit cu un pop-up alb, Northern Special, legat pe o montură de tip chod, lansată împreună cu o mână de boiliesuri ca nadă. Pentru a nu aglomera vadul cu prea multe fire, a lansat în zona vizată doar o singură lansetă.

El a adăugat: „Prezentarea m-a trezit chiar înainte de ora 4 AM. Am pescuit cu firele slabe, astfel că inițial am primit doar câteva beep-uri în avertizori. Tarka nu este cunoscut ca fiind un mare luptător în dril, așa că după înțepare n-am simțit o presiune foarte mare din partea peștelui, însă greutatea pe care o simțeam la capătul firului mi-a dat puțin de gândit.”

„Bateriile lanternei de cap au cedat exact înainte de a-l trage în minciog, așa că n-am apucat să văd exact captura. La finalul drilului m-am asigurat rapid că peștele este în siguranță și mi-am realimentat lanterna. Apoi, privind reușita în salteaua de primire, am recunoscut imediat „personajul”. „

„Fostul meu record personal, cel de 17,200 kg, era deja istorie. Ștacheta era deja ridicată mult mai sus, cele 24,4 kg indicate de ecranul cântarului confirmând clar asta.”

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *