Un dependent de pescuit la feeder in randurile echipei CRAP24

Catalin Constantinescu, sau catalin232 aşa cum l-ați mai întâlnit pe forumurile de specialitate, acest dependent de feeder şi pescar de staționar, colaborator al revistelor dedicate pescuitului din România și concurent constant în competițiile de pescuit la feeder, se „înregimentează” în rândurile echipei CRAP24.

Catalin cu o adevarata recolta de crapi pescuiti la feeder

Cătălin cu o adevărată recoltă de crapi pescuiţi la feeder

Cătălin va oferi consultanță în ceea ce privește pescuitul crapului la feeder și va împărtășii în articolele sale sfaturi, tehnici, trucuri, combinații de nade și momeli, toate dedicate crapilor care preferă feeder-ul.

Mai mult, pentru cei care preferă lucrurile mai dinamice și vor să afle mai multe despre pescuitul la crap cu bățul de feeder, vă așteptăm în forumul CRAP24, în secțiunea dedicată acestui stil de pescuit, care poate fi accesată cu un click pe Pescuit crap la feeder.

Cătălin, bine ai venit! Ne bucurăm că faci parte din echipa CRAP24 și îți dorim un sezon plin de reușite în 2013.

Ţi-a plăcut articolul? Îl poţi comenta postând un mesaj la finalul articolului!

2 Comments

  1. monturiporumb.ro

    2 aprilie 2014 at 11:53 am

    Catalin, cred ca pescuitul la feeder este un pescuit care necesita mult efort fizic care-ti ofera multe satisfactii,ma bucur ca faci parte din echipa si ca ne prezinti si noua cunostintele tale legate despre acest tip de pescuit viteza.

  2. Hosting

    7 decembrie 2016 at 10:25 pm

    Situatia era asa dramatica incat Miercuri seara chiar s-a pus de o mica revolta, o mare parte din concurenti vehiculand chiar idea mutarii zonei de concurs pe zone mai productive ale lacului, dar cum un concurs de pescuit este si ramane concurs chiar daca este un singur peste pe toata zona, aceasta idee a murit in fasa.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *