Un an de libertate si pescuit la crap (VIDEO min 04:44)

În urmă cu cinci luni, Alex și Caroline (protagoniștii clipului) au pornit într-o aventură la care mulți nici n-ar îndrăznii vreodată să se gândească măcar. Lăsând totul în urmă, de la locuri de muncă până locuințe și confort urban, cei doi s-au angajat într-o călătorie de un an în căutarea crapilor din toată Europa. Doar două persoane, o furgonetă, ceva de bani de buzunar și își trăiesc visul! Se bucură de ceea ce foarte puțini se mai pot bucura în ultima vreme, și anume: libertate!

Cei doi au lăsat totul în urmă, pescuitul la crap pe lacurile Europei fiind tot ceea ce contează pentru moment

Cei doi au lăsat totul în urmă, pescuitul la crap pe lacurile Europei fiind tot ceea ce contează pentru moment

Iar înainte de a vă lăsa în compania celor aproape 5 minute de imagini cu adevărat minunate, iată și opinia celor doi vizavi de starea de libertate pe care recent au îmbrățișat-o.

„Libertatea este ceva cu care trebuie să te hrănești în fiecare zi. Este o evadare de la obligații și rutina zilnică și necesită doar curajul de a o experimenta. Libertatea vine odată cu ieșirea din starea de control și confortul oferit de aceasta. Deși control este ceea ce te face să te simți „în siguranță” în viața de zi cu zi, îmbrățișarea imprevizibilului este exact ceea ce te-ar putea „împinge” către trăirile unui frumos vis magic.”

Dacă ești interesat de cum se va derula în continuare povestea celor doi, o poți urmării pe http://pinkheron.org

Ţi-a plăcut filmulețul? Dă-i o notă și un like! [kkstarratings]

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *