Tudor Brie, omul din spatele nadelor Target Baits, se alatura echipei CRAP24

Tudor Brie, unul dintre producătorii autohtoni de nadă pentru pescuitul la crap și pescar cu rezultate constante în ceea ce privește capturile corpolente, se alătură echipei CRAP24.

Tudor cu un superb crap comun pescuit în plină vară pe baltă Harsany din Ungaria

Tudor cu un superb crap comun pescuit în plină vară pe baltă Harsany din Ungaria

Tudor este original din Cluj-Napoca și, fiind proprietar al brandului Target Baits și fiind nevoit să testeze mai tot timpul nada pe care o produce, reușește destul de frecvent să pescuiască bălțile din jurul Clujului și nu numai.

De asemenea, Tudor frecventează și concursurile de pescuit la crap, iar cu numai doua săptămâni în urmă, prezent la Cupa Xtreme Carp – editia a III-a, a reușit o poziție pe podium și captura concursului.

Cu Tudor alături CRAP24.ro îşi lărgeşte și mai mult echipa de colaboratori, iar pe lângă informațiile de la concursurile și partidele de pescuit la care va participa, Tudor va mai scrie despre nade și momeli, strategii, monturi, abordări personale, toate, evident, pe marginea aceluiași subiect: pescuitul la crap.

Crapii comuni de două cifre sunt printre preferații lui Tudor

Crapii comuni de două cifre sunt printre preferații lui Tudor

Tudor: „Mă numesc Brie Tudor și sufăr de ceva vreme de incurabila boală numită „pescuitul la crap”.

Pescuitul l-am început cu bota de alun pe vale la bunici după porcușori, cleni și mrenuțe. Apoi, alături de bunicul meu, am continuat cu pescuitul la spinning și muscă . Totul a culminat în 2007 când am început să umblu după crap.

Nici crapii Koi nu refuză momelile lui Tudor

Nici crapii Koi nu refuză momelile lui Tudor

Din 2008 am început să-mi iau echipament dedicat și ușor mi-am perfecționat tehnica. Anul 2009 a fost cel în care m-am apucat de rulat boiliesuri. Am început rudimentar, rulând boiliesurile cu mâna în bucătărie. Apoi, încet încet m-am perfecționat și în acest acest domeniu, în prezent fiind proprietarul firmei de nada Target Baits.

Recordul meu personal este un crap de 17,6 kg, înregistrat în 2009 pe balta Livada de Bihor. Fiind una dintre bălțile mele de suflet și pescuind aici destul de des, mai târziu, în 2010, același crap a fost prins și de prietena mea când a cântărit tot atât.

Merg cu plăcere la partide de pescuit la liber, dar iubesc și starea de bine pe care mi-o oferă participarea la un concurs de pescuit la crap. Tot timpul încerc să scot maxim din locul pe care pescuiesc și nu mă mulțumesc cu puțin.

Tandreți înainte de eliberare

Tandreți înainte de eliberare

Va doresc tuturor fire cât mai întinse și să ne vedem pe baltă!”

Tudor, bine ai venit în rândurile echipei CRAP24. Ne bucurăm să te avem alături și îți dorim un sezon plin de reușite!

Ți-a plăcut articolul? Dă-i un LIKE și adaugă un comentariu mai jos.

Ne-ar plăcea să știm și părerea ta.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *