Trailer-ul DVD-ului "Fast Water" lansat de producatorul de articole de pescuit la crap Prologic (VIDEO min 03:18)

Programat pentru lansare în primăvara acestui an, DVD-ul „Fast Water” (Ape repezi) pare să fie un real succes al celor de la Prologic, iar seria de 3 trailere lansate pe canalul youtube vin să confirme că este un produs care merită așteptat.

Mai jos, în cel de-al treilea și ultimul teaser prezentat, Enrico Parmeggiani, responsabilul cu studiu de piață în ceea ce privește dezvoltarea noilor produse Prologic, împreună cu Richard Johnson, consultant Prologic, pescuiesc având ca țintă doar crapii mari și sălbatici ai celui mai mare râu din Italia, râul Po (652 Km lungime).

Trailerul DVD-ului Fast Water by Prologic

Trailerul DVD-ului Fast Water by Prologic

Filmul prezintă diferite tehnici de pescuitla crap, foarte multe produse noi lansate de Prologic pentru sezonul 2013, modul de folosire al acestora dar și metode noi de pescuit de pe mal sau din barcă, pe locuri „nepescuite” niciodată.

Pe lângă crapii foarte sălbatici și deosebit de mari pe care-i găzduiește, fluviu Po are una dintre cele mai bogate ape cu somni din lume, iar dacă pescarii au avut parte la filmări și de altfel de mustați decât cele de crap, vom vedea imediat după lansarea oficială a DVD-ului.

Ţi-a plăcut articolul? Comentează-l, vrem să știm și părerea ta!

Găsești articolul util? Dă-i un like!

2 Comments

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *