Tournament, o noua gama de nada lansata de Carping Club la Expo Pescuit pur si simplu

Anunțat ca Main Eventul de toamnă al acestui sezon, târgul Expo pescuit pur si simplu 2014 strânge sub același acoperiș mai toți jucătorii importanți în ceea ce privește importul, distribuția și manufacturarea de echipament și nade de pescuit din țară. Evenimentul este programat să înceapă mâine (18 septembrie), chiar în Parcul Tineretului, și se va desfășura pe durata următoarelor patru zile, în intervalul orar 10:00 – 16:00.

Pop up-urile din gama Carping Tournament

Pop up-urile din gama Carping Tournament

Întocmai ca și la edițiile anterioare, Carping Club, unul din cei mai importanți producători de nadă de pescuit la crap de la noi din țară, este prezent pentru a interacționa cu publicul prezent acolo, dar și pentru a-și expune produsele și gamele de nadă pregătite pentru noul sezon. Astfel, confirmând pionieratul în ceea ce privește lansarea constantă de noi produse în piața de profil, game de nade destinate atât pescarilor de competiție cât și celor pentru care pescuitul este încă un hobby, Carping va prezenta noua gamă numită Tournament. De altfel, o informație venită direct de la proprietarul companiei confirmă că Tournament va fi singura gamă de nadă care va popula standul Carping la târg. Întrebat despre decizia aceste exclusivități, Cristi Rudeanu ne-a declarat:

„Pentru noi, cei de la Carping, absolut toate nadele pe care le producem sunt la fel de importante. Nu există una căreia să-i acordăm mai multă atenție în detrimentul alteia. Sunt complementare și, în funcție de condițiile de pescuit, fiecare mix și combinație în parte își poate aduce aportul la rezultatul partidei. În schimb, în cazul gamei Tournament, sortiment de nadă a cărei combinație ne „bântuie de ceva vreme” și pe care am testat-o în nenumărate partide de pescuit, fiind la început de drum, credem că merită o doză mai consistentă de „răsfăț”, motiv pentru care vrem să-i oferim ceva mai multă vizibilitate. Asta, evident, pentru că are destul de mult de recuperat în fata mult mai popularelor „Pemium Meat” sau „Premium Sweet”, de exemplu.”

Boiliesurile Carping Club Tournament au o consistență interesantă

Boiliesurile Carping Club Tournament sunt destul de bogate în semințe și au o consistență interesantă

„Nu voi dezvălui încă secretul în ceea ce privește combinația de arome care stau la baza Tournament-ului, dar o voi face cu mare drag pe parcursul celor patru zile de Expo, în standul Carping Club, unde așteptăm toți pescarii interesați de produsele noastre pentru a le răspunde la întrebări.” a adăugat Cristi.

Nici Cătălin Toader, unul dintre cei care au avut ocazia să testeze noile bile, nu a dat mai mult „din casă”, dar a declarat următoarele: „Recent, la una dintre partidele de pescuit, aveam ceva boiliesuri prototip de la Carping Club (gama Tournament), pe care Cristi mi le dăduse să le testez și acum era ocazia cea mai nimerită. Este o rețetă foarte nouă, croită pe o idee mai veche a lui Cristi și pe care, într-un final, a pus-o în aplicare. Mixul are la bază o combinație excelentă și oarecum surprinzătoare, dar trebuie să recunosc că, cel puțin pentru mine, rezultatul este extrem de atrăgător. Și avea să fie și pentru crapi, după cum aveam să constat în aceeași zi. „

Noua gamă de boiliesuri Carping Tournament îmbracă ambele variante de rulare - tari și solubile

Noua gamă de boiliesuri Carping Tournament îmbracă ambele variante de rulare – tari și solubile

Ei bine, sperăm să aflăm toate detaliile la Expo, acolo unde va fi prezentă și o echipă CRAP24.RO, ocazie cu care vom „lua pulsul” pieței în ceea ce privește articolele de pescuit și nadele dedicate pescarilor de crap. Ne vedem acolo!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *