"Torpila" de peste 20 kg, pescuita de pescari romani stabiliti in Italia

Doi dintre cei mai activi fani ai paginii crap24.ro, Ciprian Alexandru și Gabriel Ursache, pescari români stabiliți de ceva vreme în Italia, ieșiți recent la o nouă partidă de pescuit la crap, au reușit să-și depășească recordul stabilit ca echipă.

Gabriel Alexandru cu unul dintre amurii  pescuit la recenta partidă

Gabriel Alexandru cu unul dintre amurii pescuiți la recenta partidă

Pe o căldură la limita suportabilului, cei doi au reușit să pună pe mal mai mulți pești, printre care și vedeta partidei, amurul de 20,14 kg, înțepat chiar la miezul nopții!

Amurul de 20,14 kg pescuit de echipa de pescari exact la miezul nopții

Deși este bine știut că noaptea nu ies cele mai reușite poze, amurul de 20,14 kg impunea o scurtă ședință foto în miez de noapte

Ca de obicei, Ciprian și Gabriel ne-au trimis rapid pozele și o scurtă descriere a ieșirii, dar și salutări pentru toată echipa crap24, fanii crap24 și tuturor pescarilor care împărtășesc aceiași pasiune.

Nici salontele nu au ocolit monturile și salteaua de primire a pescarilor

Nici salontele nu au ocolit monturile și salteaua de primire a pescarilor

Băieți, felicitări pentru partidă, pentru “tubul de oxigen” pus pe mal și vă așteptăm în țară pentru partide, sperăm noi, la fel de reușite.

Trimite-ne și tu pozele de la partidele tale recente la support@crap24.ro, însoțite o scurtă descriere, iar noi îți postăm povestea în site!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un LIKE!

1 Comment

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *