Targul Aventuri la pescuit ajuns la a XIII-a editie

Târgul Expo Aventuri la pescuit și vânătoare, cel mai mare eveniment de acest gen de la noi din țară, este anunțat că începe joi, 13 martie, în Piața Constituției, chiar în fața Casei Poporului.

A 13-a ediție a târgului Expo Aventuri la pescuit și vânătoare 2014 își deschide porțile în martie

A 13-a ediție a târgului Expo Aventuri la pescuit și vânătoare 2014 își deschide porțile în martie

Ediția de primăvară a târgului strânge destul de mulți importatori și producători, dar și magazine mari, distribuitoare de echipament de profil. La fel ca și la edițiile anterioare, organizatorii promit mii de modele de scule și accesorii pentru împătimiții de pescuit, sute de mărci și produse prezentate în premieră. De asemenea, sunt anunțate și oferte promoționale.

Printre expozanții distribuitori de articole de pescuit la crap anunțați, se număra firme importante precum: Mim Team, Energofish, Givadi, Normark/Total Fishing, Carping, CPK Carp & More, MG Special Carp,Carp Finder, Claumar Pescar, Peapa.ro, Senzor, Barcuţa.ro, Fisela, Carp Discount și alții.

Expo Aventuri la pescuit - standul Doar Pescuit (editia 2013)

Expo Aventuri la pescuit – standul Doar Pescuit (ediția 2013)

Vizavi de branduri, ne putem întâlnii cu nume precum: Shimano, NGT, Nash, K-Karp, Maver, Fox, Sufix, JRC, Carping Club, Owner, CPK, Dynamite Baits, Carping, Cormoran, Daiwa, Maver Carp UK, Carp Zoom, Korda, Kryston, PB Products, Mivardi etc.

Ediția de primavară a târgului de pescuit reușește să strângă ceva mai multe echipamente și expozanți decât cea de toamnă

Ediția de primăvara a târgului de pescuit reușește să strângă ceva mai multe echipamente și expozanți decât cea de toamnă

Programul de vizitare anunțat este între orele 10 și 18, iar prețul biletului – la fel ca și în anii trecuți – este de 10 lei. Copiii sub 12 ani au acces gratuit.

La fel ca la fiecare ediție, organizatorii au anunțat că vizitatorii au ocazia să participe la tombola târgului, unde pot câștiga scule, accesorii de pescuit și momeli. Evenimentul este organizat de revista Pescuit pur și simplu (fosta Aventuri la pescuit)!

Așa cum deja v-am obișnuit din anii trecuți, echipa CRAR24 va profita de accesul din culisele evenimentului, ocazie cu care vom încerca să aducem imagini „la cald” încă din faza pregătirilor.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *