Surpriza uriasa intepata pe lacul Sisterea

Aflat la debut de sezon în 2014, Partick Biro, apropiat al echipei CRAP24, campion național la tineret în 2013 în echipă cu Tudor Brie și consultant Target Baits, ne-a trimis povestea partidei recent încheiată cu o surpriză de proporții. Fiind prima partidă din an, începutul sezonului se pare că este unul foarte promițător pentru tânărul pescar, iar asta în condițiile în care sezonul trecut a fost unul de excepție pentru echipa din care face parte.

Partick: „Prima partidă a sezonului a fost una neașteptat de bună. Știam de la bun început că lacul Șișterea are mult surprize, însă nu mă așteptam să-mi servească una chiar în prima partidă din an.

În primele zile ale partidei, crapii capitali nu s-au arătat pe vadurile pescuite de Patrick

În primele zile ale partidei, crapii capitali nu s-au arătat pe vadurile pescuite de Patrick

În primele 3 zile ale sesiunii am pescuit pe standul nr. 4, loc care nu mi-a adus nici foarte mulți pești și nici mari. Am pescuit pe doua locuri, la aproximativ 1,5 – 2 m de malul opus, pe care le-am întreținut constat cu bile. Nici unul dintre locuri nu mi-a dat pești mai mari de 6-7 kg, iar trăsăturile erau destul de rare. Ba mai mult, toată acțiunea avea loc dimineața devreme, restul zilei toate eforturile mele rămânând fără ecou.

Puțin dezamăgit, după 3 zile aveam de ales să plec acasă cu Horațiu (care a stat pe standul 5 și a pescuit paralel cu mine) sau să mai rămân încă o zi și să mă mut pe standul lui. Ceva-mi spunea că merită totuși să mai aștept după un pește mai „sănătos”, iar premonițiile mi s-au adeverit. În ultima dimineață a partidei, mă trezește o trăsătură foarte anemică, asta după alți 2 pești prinși peste noapte.

Cântărind fix 21 kg, impecabilul crap comun a reușit să salveze o partida aparent sortită eșecului

Cântărind fix 21 kg, impecabilul crap comun a reușit să salveze o partida aparent sortită eșecului

După aproape o oră și jumătate de dril, ocazie cu care am făcut și turul lacului cu barca, am reușit să pun pe saltea una dintre cele mai mari „surprize” ale lacului. M-am bucurat enorm pentru captură, încă de când l-am văzut în minciog. Vă închipuiți cât de mare mi-a fost fericirea când acul cântarul s-a stabilizat la fix 21 kg.”

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

1 Comment

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *