Suporturi pentru lansete de pescuit la crap Solar Adjustable Back Rests – Model Nou! (VIDEO min 01:24)

Odată cu „redesenarea” lansetelor de crap, în ultimii ani acestea devenind din ce în ce mai subțiri, Solar a lansat o nouă varianta a suporturilor de succes Adjustable Back Rests.

Noul model este mai mic, mai subțire, dedicat lansetelor „Slim” și, la fel ca cel inițial, este lucrat din inox și foarte ușor de reglat.

Noua varianta de suporturi pentru lansete - Solar Adjustable Back Rest

Noua varianta de suporturi pentru lansete – Solar Adjustable Back Rest

Ambele variante sunt robuste și durabile, iar dacă preferați pescuitul în agăţătură unde aveți nevoie de o priză sigură dar și protecție contra zgârieturilor pentru lansete de pe rod-pod, cauciucul de pe brațele suportului și posibilitatea reglării tensiunii de fixare a mânerului lansetei sunt avantaje pe care trebuie să le luați în seamă.

Un element nou față de modelul inițial este imbusul care vine „la pachet” cu suportul, acesta având ca rol detensionarea șuruburilor care fixează șaibele suporturilor.

SFAT CRAP24
________

Găsește un loc sigur pentru păstrarea imbusului. Acesta se poate pierde foarte ușor
și este extrem de util atunci când ai nevoie să scoți sau să adaugi șaibe suporturilor.
________

Dintre dezavantaje menționăm faptul că, fiind compus din mai multe piese de mici dimensiuni (șaibe, șuruburi, imbus etc), acestea pot fi rătăcite ușor prin iarba vadului de pescuit.

Un alt dezavantaj, deloc de neluat în seamă, este prețul care, diferind în funcție de
magazin, se situează între 15 și 18 Euro/bucată (65-80 lei). Un preț destul de ridicat în raport cu alte produse similare dar, evident, cu construcții mult mai simpliste.

Iată și un material video în care Myles Gascoyne, pescar de crap și consultant Solar, aflat în Italia, la o expoziție dedicată pescuitului la crap, prezintă noua varianta a suportului Adjustable Back Rests.

În fine, dacă ai nevoie de un suport de lansete care să te țină „o viață” , care se poate adapta la mai toate situațiile și modelele de lansete de pescuit, dar care presupune ceva mai multă atenție, Adjustable Back Rests poate fi unul dintre răspunsuri.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un like!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *