Start minunat al sezonului de pescuit la crap

În ciuda condițiilor extrem de vitrege, aflat la pescuit, Carl Sharp, consultant Solar Tackle, tocmai a avut parte de un start al sezonului senzațional. La partida de pescuit care s-a desfășurat peste weekend, pescarul a avut parte de patru prezentări,  iar trei dintre crapi s-au împrietenit cu plasa minciogului său.

Carl Sharp cu unul dintre crapii oglinda care i-au deschis sezonul de pescuit

Carl Sharp cu unul dintre crapii oglinda care „i-au deschis” sezonul de pescuit

Împreuna, crapii au cântărit peste 40 kg (92lb), care au fost distribuite astfel: în prima zi de pescuit, sâmbătă, a venit primul crap oglindă care a cântărit aproape 10 kg (22 lb), iar ceilalți doi pești, o salontă de aproape 15 kg (33 lb) și o alta de aproape 17 kg (36 lb), în noaptea ce a urmat.

Carl a pescuit cu viermuși trași noul sistemul inovativ de prindere al momelii lansat de Solar, Solar Spiker, pus pe bucla unei monturi D.

Cârligul folosit a fost un Solar 101, legat cu Easy Strip, un fir textil special pentru legat monturi prevăzut cu cămașă de PVC.

Sistemul inovativ de prindere al momelii lansat de Solar Tackle, Solar Spiker

Sistemul inovativ de prindere al momelii lansat de Solar Tackle, Solar Spiker

Carl a nădit vadul vizat cu un mix format din viermuși, mixul Squid & Octopus Up & Down și ceva lichid Squid & Octopus Big Shot.

Luat prin surprindere de prima captură și încrezător în succesul său, înarmat cu cele de mai sus și ignorând total frigul, duminică, undeva la 3 dimineața, l-a găsit pe Carl nădind vadul, iar asta i-a adus o partidă cu adevărat de neuitat.

Felicitări Carl, un început de sezon pe cinste!

Trimite-ne și tu pozele de la partidele tale recente la support@crap24.ro, însoțite o scurtă descriere, iar noi îți postăm povestea în site!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un like!

1 Comment

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *