Solar Tackle si-a lansat propriul magazin online cu livrare la domiciliu

Solar Tackle, celebra companie britanică producătoare de nade și echipament de pescuit la crap, și-a lansat propriul magazin online.

Noul Magazin Online lansat de Solar Tackle

Noul Magazin Online lansat de Solar Tackle

Dacă până de curând produsele Solar Tackle puteau fi achiziţionate exclusiv prin retailerii Solar, începând de astăzi producătorul britanic își vinde produsele direct către consumatorul final, către pescar.

Într-un comunicat de presă lansat recent de departamentul de marketing al acestora, Solar menționează că: “Fiecare produs confecționat de firma din Marea Britanie este acum disponibil la un click distanță, exact la o apăsare de buton.

De astăzi poți intra și cumpăra direct din magazinul online de navigând de pe tableta, telefonul, PC-ul, sau iPad-ul tău, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an, iar bunurile vor fi livrate direct la ușa ta, pe lac, sau oriunde altundeva doriți.

În momentul lansării magazinului, există mai mult de 2950 de produse disponibile, iar acest uluitor număr de unelte, nade și accesorii de pescuit la crap va continua constant să crească. De asemenea, site-ul vă așteptă cu oferte speciale, produse în ediție limitată și accesorii exclusive pe care le vom promova și lansa săptămânal.”

Club Mix by Solar, o gamă de nade care nu mai are nevoie de nicio prezentare, acum disponibilă la doar 33 lei/kg

Club Mix by Solar, o gamă de nade care nu mai are nevoie de nicio prezentare, acum disponibilă la doar 33 lei/kg

Comentând cu privire la noua mișcare făcută în piață, proprietarul Solar Tackle, Martin Locke, a spus: „În momentul de față, având o gamă atât de mare și variată de produse, nu putem aștepta în mod rezonabil de la comercianții cu amănuntul să țină în stoc constant tot ceea ce producem.

Evident, nici nu putem încetini procesul de dezvoltare și lansare de noi produse doar din acest motiv. Vrem pescarii să aibă constant toată gama de produse Solar accesibile și la dispoziția acestora.

Astfel, am decis lansarea propriului magazin online, iar în acest fel pescarii pot achiziționa absolut orice produs Solar, la simpla atingere a unui buton, oriunde în lume.”

Iar dacă tot am adus vorba de oferte, iată doar câteva dintre cele afișate încă din ziua lansării magazinului:

1. Pachet de Nadă din gama SEAFOOD – 15% OFF

2. Ofertă de nadă vrac la doar £ 6.50 (33 lei) pe kilogram (100 kg)! De asemenea, sunt oferte listate și pentru cantități mai mici, începând de la 20 kg pentru doar £ 7 (36 lei) pe kilogram.

3. Pachete de Test- 15% off – Dacă doriți doar să încercați una dintre momelile sau nadele Solar, acum aveți ocazia fără să trebuiască să băgați prea adânc mâna în buzunar?

Pentru mai multe detalii, condiții de livrare sau ofertele săptămânale anunțate, vizitați magazinul online la adresa www.Solar24-7.co.uk

Ți-a plăcut articolul? Dă-i un LIKE și adaugă un comentariu mai jos.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *