Nou de la Solar – Indicatorii de pescuit la crap Titanium Indicator System

Iată o primă privire asupra a ceea ce Solar Tackle numește “Viitorul indicatorilor de pescuit la crap”. Este o mostră a noului indicator construit de Solar și denumit “Titanium Indicator System”

În imagine este cea mai recentă probă acestor indicatori care, cu excepția câtorva mici retușuri, arată exact ca varianta finală.

Indicatori de pescuit la crap Solar Titanium

Indicatori de pescuit la crap Solar Titanium

Indicatorul este construit din oțel inoxidabil și titan, iar după spusele celor de la Solar, este poate cel mai versatil făcut vreodată.

Solar Titanuium este programat pentru lansare în această primăvară și se poate adapta la toate condițiile de pescuit, indiferent de stilul preferat.

Sistemul unic și deosebit de precis lucrat poate fixa brațul indicatorului în poziție de hanger și, printr-o singură deșurubare a sistemului, acesta se poate transforma foarte ușor în swinger.

De asemenea, noii indicatori permit și pescuitul cu “fire slabe” (slack-line), păstrând în același timp capul de indicatorului în poziție verticală, astfel încât să puteți vedea în continuare izotopul pe timp de noapte.

Titanium va fi disponibil în două variante de dimensiuni și compatibil cu majoritatea accesoriilor pentru indicatori lansați deja de Solar.

Tot în primavara lui 2013, împreună cu noii indicatori, Solar va lansa două noi mixuri pentru pescuitul cu stick-uri și o serie nouă de capete semnalizatoare, clipsuri de fir și alte câteva accesorii.

Referitor la preț, nu avem încă niciun detaliu dar, cunoscând produsele Solar, sigur nu va fi unul foarte “prietenos” cu buzunarul, însă categoric va fi justificat de calitate.

Ţi-a plăcut articolul? Comentează-l, vrem să știm și părerea ta!

Găsești articolul util? Dă-i un like!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *