Solar, impreuna Nick Helleur, inventatorul stick-urilor de PVA, lanseaza doua noi Stick Mix-uri

Solar, una dintre cele mai renumite companii producătoare de articole de pescuit la crap din Marea Britanie, împreună cu Nick Helleur, pescar de crap renumit pentru capturile sale impresionante dar și pentru implementarea pescuitului cu stick-uri (bețișoare) de nadă, vor lansa două noi mixuri special „desenate” pentru pescuitul cu stick-uri.

Nick Helleur, creatorul si numele de legenda din spatele celor doua noi mixuri de nada lansate de Solar

Nick Helleur, creatorul si numele de legenda din spatele celor doua noi mixuri de nada lansate de Solar

Din spuse lui Nick, aceste două mixuri, proiectate și dezvoltate de către chiar inventatorul „bețișoarelor de nadă”, vor fi singurele disponibile în comerț.

Referitor la aplicabilitatea mixurilor, directorul media de la Solar, Jon Bones, a explicat: „Cele două mixuri vor acoperi toate situațiile de pescuit și au fost proiectate pentru a putea fi folosite pe tot parcursul anului, fiind excelente chiar și în mijlocul iernii.

Pot fi utilizate direct din pungă, fără a le mai adăuga alți aditivi sau atractanți, așa că, cu un minim de efort, puteți folosi exact aceleași mixuri cu care pescuiește și Nick.”

Stick mix-urile vor fi lansate oficial la începutul anului 2013 și vor costa în jurul a 5 lire (28 lei) pe kilogram. Prețul exact nu este încă confirmat și, probabil, o sa fie ușor diferit, în funcție de retailer.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un like!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *