Snow Pots, micile portii de nada pentru pescuit la crap pe vreme rece

Snow Pots-urile lansate de Nash Baits, aceste mici gustări de zăpadă (snow), sunt practic răspunsul către majoritatea pescarilor de crap care preferă pescuitul la crap cu momeli de tip “snow man” și care, iarna, sau vremea rece în general, îi găsește pe vadul de pescuit.

Snow Pots-urile de la Nash, kit de momeli ideale pentru pescuit la crap cu prezentare de tip snow-man

Snow Pots-urile de la Nash, kit de momeli ideale pentru pescuit la crap cu prezentare de tip snow-man

De asemenea, Snow Pots-urile rezolvă și problema pescarilor care preferă o anumită aromă pentru momeală și care, pentru asta, aveau în trusă cel puțin 3-4 borcănele de momeli și dipuri.

Acum, cu noul produs lansat de Nash Baits, toate elementele unei momeli sunt practic într-un singur kit. Cumperi un borcănel de momeală și ai incluse pop-up-uri, momeli scufundătoare și dipul aferent momelilor respective. Destul de practic, nu?

Borcanul este structurat pe trei niveluri. În partea de jos, în locașul mare al borcanului, sunt plasate boiliesuri scufundătoare de 15 mm, iar în capacul foarte ingenios construit sunt inserate boiliesuri de tip pop-up, de 10mm, colorate într-o diversitate de culori fluoro.

Bine, conceptul nu e nou, l-am mai întâlnit chiar și la producători autohtoni, doar felul în care au fost mixate culorile pop-up-urilor este într-adevăr o noutate.

RECOMANDARE CRAP24
________

Cum să folosești corect kiturile de momeli Nash Snow Pots:

Cum sa folosesti corect kiturile de momeli Nash Snow Pots

1. Alege momeala sau, pentru prezentare snow-man, combinația de momeli
2. Trage boiliesurile pe firul de păr al monturii
3. Așa arată o prezentare de tip snow-man așezată pe substrat
4. Înainte de lansarea acesteia pe vad, pentru a potența și scoate în evidență momeala, este recomandat să o scufundați în dipul aferent.

________

Tot în capac, lângă pop-up-uri, este plasată și o mica porție de lichid nutritiv mixat cu aroma corespunzătoare boiliesurilor, acesta având rol de dip.

Stimulatorii de hrănire și aroma pregnantă pe care o poartă lichidul din aceste kit-uri fac din el o soluție ideală pentru pescuitul cu momeli izolate sau pe substraturi bogate în mâl.

Pe substrat moale, un nivel ceva mai ridicat al aromei este indicat, iar asta  pentru a anula posibilitatea impregnării mirosului de mâl în momeli sau pentru a o scoate în evidență.

Iar dacă stimuli de hrănire sunt “gâdilați” de conținutul lichidului nutritiv, cei vizuali sunt “bucurați” de curcubeul de culori în care sunt pictate fluoro pop-up-urile din kit.

Portocaliu, roz, galben și alb sunt culori care și-au dovedit constant eficiența în pescuitul la crap, iar iarna, când lucrurile se întâmpla „ceva mai încet”, acestea se pot dovedi un aliat de seamă.

Prezentare de tip snow-man (om de zăpadă) cu momeala Nash Snow Pots

Pe lângă faptul că stârnesc curiozitatea crapilor, Snow Pots-urile stimulează și imaginația creatoare a pescarilor 🙂

Combinate, boiliesurile de fund de 15 mm cu pop-up-urile de 10 mm, și folosind cârlige de dimensiuni potrivite (nr. 6 – 10), vor rezulta momeli de tip snow man (om de zăpadă) critic echilibrate.

Dacă aveți nevoie de o flotabilitate mai pronunțată, la fel cum procedați și cu alte momeli, puteți folosi două pop-up-uri ancorate cu o biluță de plumb (tungsten/putty) sau cu alte elemente destinate echilibrării momelilor de tipul Kwick Change Sinker-urilor de la Taska.

Kit-urile de momeli Snow Pots vin în diferite tipuri de arome care de-a lungul timpului și-au dovedit eficiența și care și-au câștigat categoric locul în portofoliul nadelor Nash Baits.

Acestea sunt: Amber Strawberry (momeală dedicată pescuitului pe apă rece), Monster Squid, Monster Squid Black (aroma dedicată pescuitului la pește mare), Scopex Squid (un mix de arome excelent) și Scopex Squid Red.

Borcanele cu momeli conțin 100 de game de boilesuri, 20 ml de lichid nutritiv și sunt așteptate pe rafurile magazinelor începând din această primăvară.

Prețul, cu caracter informativ deocamdată, anunțat de producător pentru un kit este de £6.99 (36 lei)

Ţi-a plăcut articolul? Nu ezita să-l comentezi sau, dacă ai pescuit deja cu Snow Pots-urile de la Nash, vrem să știm și părerea ta despre ele.

Găsești articolul util? Dă-i un like!

3 Comments

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *