Sezonul la crap aproape de final (VIDEO min: 03:08)

Fără dar și poate, sezonul 2015 a fost unul mai bun decât cel anterior. Ploile parcă ne-au mai dat pace, lacurile mai mereu ocupate fiind practic confirmarea că o vreme prietenoasă influențează în mod direct ieșirile în natură.

Albastrul serilor de toamnă

Albastrul serilor de toamnă apare odată ce vremea începe să se răcească simțitor

Pe de-o parte, e firesc să fie așa. Dacă ești mai comod din fire, trebuie să te montezi într-o manieră pozitivă pentru a trece peste eventualul disconfort generat de o ploaie de vară. Deși, de cele mai multe ori, pe lângă noroi și echipament testat până la refuz, și ploile vin cu avantajele lor. Nu de puține ori, pentru mulți dintre noi cele mai importante capturi au apărut în timp ce frunzele copacilor încă își scuturau picăturile calde de vară sau chiar în timp ce norii își făceau de cap.

Momentele de așteptare îți lasă răgaz să admiri frumusețea celor care te înconjoară

Momentele de așteptare îți lasă răgaz să admiri frumusețea celor care te înconjoară

Una peste alta, cu excepția celor tributari pescuitului la Dunăre, anul acesta a fost mai ofertant și mult mai prietenos cu pescarii. Cumva în strânsă legătură, nici capturile n-au fost puține. Mediile sociale și cele specifice au vuit de reușitele din ce în ce mai corpolente ale celor prezenți pe ape, asta funcționând ca un soi de barometru virtual.

Robert, cu un superb crap comun pescuit pe final de toamnă a sezonului 2015

Robert, cu un superb crap comun pescuit pe final de toamnă a sezonului 2015

Este și cazul lui Robert Nicolae (membru fondator al CRAP24.RO), care ne-a povestit că deși inițial își alocase ceva mai multe zile pentru pescuit, în acest sezon nu s-a întâlnit cu vadurile lacurilor pe cât de mult și-ar fi dorit. A reușit totuși un sezon foarte bun pe malurile lacului Tâncăbești.

Diminețile de vară sunt absolut superbe pe vadul de pescuit

Diminețile de vară sunt absolut superbe pe vadul de pescuit

Acum, în timp ce anotimpul rece își arată din nou colții din ce în ce mai agresiv, Robert a pus cap la cap câteva reușite filmate chiar de el și a montat un material video care ilustrează imaginea sezonului care este pe cale să se încheie.

Pentru vizionarea filmului recomandăm selectarea formatului 1080p HD și modul Full Screen (ecran complet).

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

2 Comments

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *