Sectorul B decide castigatorii Campionatului Mondial din 2012

Iată că lucrurile nu sunt chiar atât de simple pe cât păreau inițial în ceea ce privește câștigarea Campionatului Mondial.

Echipa Bulgariei ne amenință serios poziția în clasament

Echipa Bulgariei ne amenință serios poziția în clasament (foto crapimari.ro)

Echipele concurente prezente pe pista de la Corbu sunt de luat în seamă, iar faptul că unele dintre ele au fost prezente la mai multe ediții ale Cupei Corbu începe să de-a roade.

Ne referim aici la echipa bulgarilor prezentă în sectorul B care, în ultima vreme, a reușit să mai urce un loc în clasament, iar asta ne coboară pe locul trei în sector, chiar dacă locul secund părea destul de „securizat” de echipa noastră.

Iată încă o dovadă, dacă mai era nevoie,  că orice meci se joacă până la final și că doar fluierul de sfârșit poate desemna câștigătorii.

Clasament Campionatul Mondial de pescuit la Crap 2012 - sâmbătă seara, 29 August

Clasament Campionatul Mondial de pescuit la Crap 2012 – sâmbătă seara, 29 August

În mare nu stăm rău, echipa României este în continuare pe primul loc dar, cu un loc 3 în sectorul B, lucrurile încep să devină ceva mai fragile și amenințarea bulgarilor devine tot mai mare.

După cum arată lucrurile, sectorul B este cel care va decide soarta campionatului și, din nefericire, tocmai aici am pierdut un loc în clasament.

Încurajator este totuși faptul că băieții noștrii au mai avut ceve timpi morți acolo dar au revenit și s-au instalat rapid în fruntea clasamentului.

Nu știm cum vor evolua lucrurile dar știm cu siguranță că va fi o noapte lungă la Corbu.

Fir întins băieți!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un like!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *