Saint Cassien – Crapii Lacului Sfant (VIDEO min 02:45)

Cu doar câteva luni până la lansarea oficială a primei părți a filmului „Mein heiliger See”, nemții de la „Carp Killers” au lansat al doilea trailer. Din ce ne putem da seama, imaginile sunt destul de promițătoare, motiv pentru care credem că materialul va avea succes. Asta se datorează în mare parte și locației în care s-a filmat, dar și faptului că echipa de pescari nu este la prima astfel de aventură.

Lacul Saint Cassien, una dintre cele mai spectaculoase ape în ceea ce privește pescuitul la crap

Lacul Saint Cassien, una dintre cele mai spectaculoase ape în ceea ce privește pescuitul la crap

Având ca platou de filmare celebrul lac din sudul Franței, St. Cassien, una dintre cele mai spectaculoase destinații de pescuit la crap din lume, băieții au reușit să aducă în lumina refectoarelor nenumărați crapi cu dimensiuni de-a dreptul impresionante. De altfel, lacul este recunoscut pentru crapii capitali pe care-i găzduiește, foarte mulți pescari de crap cu renume mondial programându-și frecvent aici sesiuni în vederea doborârii recordurilor personale.

Meik Pyka, pescar de crap cu ștete vechi pe apele lacului francez, cu unul dintre uriașii lacului Cassien

Meik Pyka, pescar de crap cu ștete vechi pe apele lacului francez, cu unul dintre uriașii lacului Cassien

Meik Pyka, care nu este la primul astfel de proiect sau la cea dintâi întâlnire cu faimoșii crapi ai Cassienului, declara că în cele 90 de minute ale noului material vor prezenta o parte din istoria lacului, dar și foarte multe locuri de pescuit, împreună cu strategiile de abordare ale acestora. De asemenea, pescarul mai promite că pe parcursul întregului film vor fi prezente sfaturi și secrete, informații cu aplicabilitate  pe locurile vizate.

În concluzie, scurta noastră întâlnire cu imaginile trailerului lansat recent a fost una plăcută. Filmul promite, peștii și locația impresionează de-a dreptul, rămâne doar de văzut cât de bună se va dovedi a fi povestea.

Ţi-a plăcut filmulețul? Dă-i o notă și un like! [kkstarratings]

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *