Rod-Pod-ul TWIN TUBES – o bijuterie semnata Carp-Zone

Rod-Pod-ul Twin Tubes de la Carp-Zone este poate cel mai deosebit produs dedicat pescarilor de crap care ne-a atras atenția în ultima vreme. Fiind distribuit exclusiv în România de către compania Carp Maniac, brandul Carp-Zone este unul exclusivist, ale cărui produse se remarcă în primul rând printr-o calitate excepțională.

Rod Pod-ul Carp Zone Twin Tubes are o prezență cu adevărat elegantă pe vadul de pescuit

Rod-Pod-ul Carp-Zone Twin Tubes are o prezență cu adevărat elegantă pe vadul de pescuit

Fie că vorbim de ingredientele dedicate realizării nadelor de pescuit la crap – care, fără nicio exagerare, sunt printre cele mai concentrate cu care am avut ocazia să interacționăm – sau de echipamente care vin să ne populeze vadul de pescuit, articolele italienilor de la Carp-Zone sunt cu adevărat remarcabile. Desigur, Twin Tubes-ul nu face excepție.

Origini

Produs în întregime în Italia, în ateliere mecanice specifice, utilizându-se la construcția lui mașini computerizate cu control numeric de ultimă generație, guvernate de către tehnica de înaltă precizie a anilor 2014, aceasta bijuterie satisface cu prisosință doleanțele unui pescar de crap, în ceea ce privește așezarea și poziționarea lansetelor pe vad.

Materiale constructive

Fabricat exclusiv din oțel și aluminiu de cea mai înaltă calitate, folosite cu precădere în industria de armament, rod-pod-ul denumit sugestiv „TWIN TUBES” (tuburi duble), odată achiziționat, îți va face partidele de pescuit de neconceput în lipsa lui, dovedindu-se de fiecare dată un prieten de nădejde.

Carp Zone Twin Tubes este un rod-pod robust, construit din materiale rezistente și cu atenție remarcabilă la detalii

Carp-Zone Twin Tubes este un rod-pod robust, construit din materiale rezistente și cu o remarcabilă atenție la detalii

De ce? Pentru că în comparație cu alte rod pod-uri, modul în care Twin Tubes a fost gândit de către specialiștii de la CARP-ZONE, iți permite abordări de unghiuri și poziții aproape imposibil de atacat cu alte produse similare. Asta se datorează în primul rând modului în care, atât cele 4 picioare independente cât și corpul principal pot fi reglate, astfel încât să poți beneficia de înălțimi cu adevărat notabile sau, din contră, foarte joase. În funcție de nevoile impuse de conformația vadului, Twin Tubes oferă stabilitate maximă, adaptându-se practic pe orice tip de teren.

Rod-pod-ul Twin Tubes dă dovadă de adaptabilitate maximă

Rod-pod-ul Twin Tubes dă dovadă de adaptabilitate maximă

Reglaje și mecanisme

Prin ajustarea părţilor telescopice rod-pod-ul ajunge la o extensie maximă a picioarelor de peste 90 de cm şi axa centrală de 1,65 m, permiţând astfel plasarea vârfurilor lansetelor peste obstacole, cum ar fi, spre exemplu, bordurile înalte de stuf. Mecanismele metalice de reglaj, de o calitate și finisare excepțională, te vor invita de fiecare dată să încerci abordări și poziții dintre cele mai diverse.

Carp Zone Twin Tubes este livrat în husă de protecție

Carp Zone Twin Tubes este livrat în husă de protecție

Twin Tubes-ul este livrat împreună cu o husă impermeabilă, căptușită la interior cu material buretat, dotată cu fermoare de cea mai bună calitate, în care rod-pod-ul va fi transportat în deplină siguranță. Iar dacă-ți faci probleme în privința timpilor de pliere sau montare, acestea se fac rapid și extrem de facil, punerea lui în poziție pe vad te vor „costa” în final între 1 și maxim 2 minute din timpul alocat pescuitului.

Caracteristici Tehnice

– 3 sau 4 posturi
– lungime Ax central  106cm
– lungime Ax central extins  164cm
– lungime picioare 50cm
– lungime picioare extinse 92cm
– înălțime 70cm
– greutate 7,3kg

Rod-Pod-Carp Zone Twin Tubes, eleganță la superlativ

Rod-Pod-Carp Zone Twin Tubes, eleganță la superlativ

Preț

Și la capitolul preț Twin Tubes-ul este prietenos, acesta fiind listat în magazinele distribuitoare la o valoare cu 20-30% mai mică decât a altor produse similare, care fac parte din același palier de calitate.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

1 Comment

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *