Rod Pod Elite de la Carp Zoom

Rod pod cu ținută elegantă, destul de stabil pentru robustețea elementelor din care este construit, stabil și ușor de transportat. Rod Pod Elite a fost conceput pentru pescarii care preferă stilul minimalist dar care au nevoie de flexibilitatea și stabilitatea unui rod pod.

Rod-Pod-ul Carp Zoom Elite

Rod-Pod-ul Carp Zoom Elite

Dacă sunteți adeptul pescuitului la crap la mare distanță aveți nevoie de un rod pod ușor, rapid în montaj, destul de elegant și nu foarte scump, atunci Elite-ul de la Carp Zoom poate fi o variantă de luat în seamă.

Fie că preferi pescuitul la crap de pe ponton sau vadul este situat în zone ale bălții cu maluri mai puțin prietenoase cu picheții, un astfel de rod pot îți poate rezolva cu succes problema amplasării lansetelor pe vad.

Caracteristici Rod Pod:

– produs din aluminiu anodizat, culoare Gun Smoke
– lungime variabilă: 87 – 144 cm
– înalțime adjustabilă
– buzz-bar (suporturi lansete) cu 4 posturi
– înălțime variabilă a suportului buzz-bar-ului
– picioare telescopice
– dimensiuni de transport: 95x21x9 cm
– greutate: 3,25 kg
– livrat cu geantă de transport rezistentă și practică

Vizavi de preț, acesta diferă în funcție de magazinul ofertant, dar, în general, Rod Pod-ul Elite este listat în jurul sumei de 600 lei.

Ți-a plăcut articolul? Dă-i un LIKE și adaugă un comentariu mai jos.

Rod Pod Elite de la Carp Zoom
Da o nota articolului
Crap24
Prezent pe

Crap24

Content Manager la CRAP24
Colaborator și autor constant de articole pentru reviste de profil. Coordonator de proiecte și realizator de aplicații precum Carp Fishing by Clear Fishing, prima aplicație dedicată pescuitului la crap declinată în cele mai importante 7 limbi de circulație internațională și disponibilă în cele mai mari platforme mobile, iOS și Android. Membru fondator CRAP24.RO. Record personal: Crap Comun 20,2 Kg
Crap24
Prezent pe

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *