Recordul Mondial la Crap comun este pe cale de a fi doborat

Recordul Mondial la Crap comun, stabilit cu doar câteva zile în urmă, este în pericol de a fi doborât.

Mario Winnikes cu Mary la 41,45 kg

Mario Winnikes cu Mary la 41,45 kg

Știrea conform căreia actualul record mondial este amenințat vine din Germania, acolo unde, Mario Winnikes a pescuit crăpoaica numită Mary, peștele care trona în fruntea tuturor până când Eric’s Common a preluat ştafeta, a văzut din nou salteaua pescarilor.

De aceasta dată, Mary, vrând parcă să-şi revendice poziția în top, a cântărit, se pare, incredibila greutate de 41,45 kg (91lb 6oz).

Nermin Caro, consultant Dynamite Bites, cu crapul Mary, in 2010, cand a cantarit doar 39,2 kg

Nermin Caro, consultant Dynamite Bites, cu crapul Mary, in 2010, cand a cantarit doar 39,2 kg

Cu doar câteva sute de grame mai grea decât „Comunul lui Eric” şi cu mai mult de 1 kg față de ultima dată când a fost declarată record mondial, Mary poate fi reîncoronată ca regină a comunilor.

Au fost câteva săptămâni foarte agitate, în care crapii s-au întrecut parcă în greutăți  iar ritmul impus în doborârea recordurilor este de-a dreptul incredibil.

Oare noul record va rezista măcar până la sfârșitul anului?

Echipa Crap24 îl felicită pe Mario Winnikes pentru captura sa colosală și pentru, cel mai probabil, stabilirea noului Record Mondial la Crap comun!

Trimite-ne și tu pozele de la partidele tale recente la support@crap24.ro, însoțite o scurtă descriere, iar noi îți postăm povestea în site!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un like!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *