Promotie Matrix Innovations la Doctor Fishing

Suntem foarte aproape de începutul sezonului de pescuit și este normal sa ne gândim la ce își doresc pescarii. Dacă până acum ne-am adresat majorității pescarilor, de aceasta data îi avem în vedere în special pe cei care își doresc să achiziționeze accesorii de top.

Matrix Innovations - calitate britanică 100%

Matrix Innovations – calitate britanică 100%

De aceea am lansat o promoție a produselor Matrix Innovations, ce are menirea să-i facă fericiți chiar și pe cei mai „mofturoși” dintre noi, asigurându-vă incontestabil de cele mai mici preturi existente pe piața din România.

Ofertă de nerefuzat la accesoriile Matrix Innovations în magazinul Doctor Fishing

Ofertă de nerefuzat la accesoriile Matrix Innovations în magazinul Doctor Fishing

Britanicii de la Matrix Innovations, vestiți privind calitatea impecabila a inoxului utilizat, nu mai au nevoie de nicio prezentare și suntem convinși că sunt foarte mulți cei care și-au dorit swingere, hangere, accesorii de inox sau burghie produse de către ei, dar poate că uneori preturile nu le-au permis sa le achiziționeze. De această dată suntem convinși că or să găsească în magazinul nostru ceea ce și-au dorit, luând în considerare că aceste articole sunt printre puținele din domeniul pescuitului fabricate 100% în Marea Britanie.

Swingerele Matrix Innovations sunt construite în Marea Britanie, din inox a cărui calitate este recunoscută

Swingerele Matrix Innovations sunt construite în Marea Britanie, din inox a cărui calitate este recunoscută

De asemenea, va reamintim că vă așteptăm în magazin nu doar pentru promoțiile anunțate, ci și pentru celelalte produse pe care le puteți găsi, în special în oferta celor 3 branduri pentru care Doctor Fishing deține exclusivitatea importului și a distribuției în România: NGT, Carp Zone și Sticky Baits. Iar pentru detalii suplimentare și oferta completă și prețuri recente, puteți accesa Oferta Matrix Innovations

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *