Prologic lanseaza Minciogul cu conectori rapizi – Quick Release Landing Net

Programat pentru a fi lansat în 2014, noul minciog propus de Prologic este poate unul dintre cele mai rapide pe care le-am văzut vreodată. Când ne referim la rapiditate, avem în vedere atât timpul de asamblare al minciogului, care a fost redus considerabil, cât și ușurința cu care cele două brațe laterale se pot elibera din nucă.

Noul minciog de pescuit la crap lansat de Prologic, Quick Release Landing Net, este prevăzut cu conectori rapizi

Noul minciog de pescuit la crap lansat de Prologic, Quick Release Landing Net, este prevăzut cu conectori rapizi

Marele avantaj al noului minciog se datorează implementării conectorilor de tipul Quick Release, care facilitează practic atașarea brațelor la mâner. De asemenea, printr-o simplă apăsare a unui buton sau o ușoară tensionare a brațelor, puteți strânge sau desface rapid tijele și plasa minciogului.

Acest lucru nu ajută doar la o împachetarea mai rapidă a echipamentului, ci este foarte util atunci când aveți peștele în minciog și vreți să-l transportați către salteaua de primire. Apăsați un buton, detensionați brațele, le scoateți din conectorii rapizi și peștele este gată să meargă la cântărire.

Un alt avantaj vine din faptul că, fiind construit din fibră de carbon, mânerul este mai ușor decât cele ale modelelor precedente. De asemenea, faptul că coada minciogului este construită din două bucăți ajută la un transport mai facil și, poate mult mai important, se dovedește a fi deosebit de utilă la drilurile desfășurate din barcă.

Minciogul Prologic Quick Release va fi disponibil în două variante, cu deschidere de 32″ (81 cm) și 42″ (106 cm),  iar referitor la preț, chiar dacă cei de la Prologic nu au lansat încă oficial unul, credem totuși că se vor încadra în plaja celor lansate anterior.

Iată și un scurt filmuleț în care Enrico Parmeggiani, Product manager pentru Prologic, prezintă noul minciog pe care l-a testat cu succes în ultimele 6 luni.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE![kkstarratings]

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *