Prologic Boat Baiting Bag – Geanta de nada pentru pescuit sau nadit la crap din barca (VIDEO 04:00 min)

Chiar dacă nu este un produs care să revoluționeze piața articolelor de pescuit la crap, geanta de nadă pentru barcă propusă de cei de la Prologic este într-adevăr un produs nou.

Având un capac tare, foarte bine gândită și cu un spațiu atent distribuit, geanta de nadă pentru barcă poate juca foarte bine și rol de masuță pentru realizarea forfacurilor.

Ba mai mult, la interior, imediat sub capacul principal, Boat Baiting Bag-ul, pentru ca așa se numește, are plasat încă un capac rigid, numai bun ca măsuță de lucru, care maschează câteva locașuri destinate în special uneltelor utile la realizarea monturilor.

În partea frontală, rezistente și robuste datorită dimensiunilor nu foarte mari, sunt plasate buzunare în care vă puteți păstra în siguranță plumbii sau alte accesorii de care ai nevoie odată intrat pe apă.

Pe lateral are alte două buzunare dar, fiind diferite de cele frontale care se închid cu fermoare, acestea sunt prevăzute cu elastic, ceea ce asigură un acces și mai rapid la interior. Cutii cu accesorii, foarfece sau momeli sunt doar câteva din elementele cu care puteți popula și aceste buzunare.

Ce o face o specială de barcă? Ei bine, spre diferență de oricare altă geantă de pe piață, Baiting Bag-ul are pe spate două tije metalice care ajută la atașarea și fixarea sigură a genții la orice margine de barcă din aluminiu sau fibră. Geanta poate se poate fixa și pe bărcile gonflabile, atâta timp cât acestea sunt prevăzute cu placă pentru atașarea motorului.

La interior geanta are două compartimente detașabile, izolate termic cu folie de aluminiu, este foarte generoasă ca spațiu, și poate găzdui până la 9 kg de nadă, câte 4,5 kg în fiecare compartiment.

Un eventual scenariu unde și-ar găsi utilitate maximă ar fi la pescuitul pe un lac mare, unde trebuie să duceți monturile foarte departe. Având geanta în barcă, practic nu mai aveți nevoie de nimic altceva.

Aveți nadă pentru a nădi locul, aveți momeală, aveți plumbi de schimb, masuță de lucru pentru eventuale mici modificări și adaptări ale monturii și, poate cel mai important, toate sunt într-un singur loc.

De ce să-ți iei o geantă dedicată pescuitului la crap din barcă? Pai nici nu este nevoie, este suficient să dai jos tijele de atașare din spate și ai o geantă 100% impermeabilă, pefectă pentru transportul de nadă sau orice altceva care necesită izolare termică.

Chiar dacă Boat Baiting Bag este anunțată ca noutate pentru anul 2013, poate fi găsită deja în magazinele specializate și costă undeva la 90€ (400 lei), prețul diferind funcție de retailer.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un like!

1 Comment

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *