Proiecte, scule si nade noi în materie de pescuit la crap

Acțiunea, ca și în ziua precedentă, se petrece chiar în fața Casei Poporului, la Expo Aventuri de primăvară.

În ciuda vântului care parcă urla la noi din toți „plămânii” să stăm în case, am pornit din nou la vânătoare de noutăți, scule, bârfe și moșmoande ale pescuitului la crap.

Noua gamă de nadă Carping Club va fi distribuită exclusiv prin Energofish

Noua gamă de nadă Carping Club va fi distribuită exclusiv prin Energofish

Iar dacă vă gândiți că le-am inventariat pe toate ieri, ei bine ziua de astăzi a fost mult mai prolifică ca precedenta. În primul rând, odată ajunși în standul Energofish, ne-am întâlnit cu Cristian Rudeanu.

Cristi, unul dintre proprietarii brandului Carping Club și un prieten foarte apropiat al echipei CRAP24, ne-a întâmpinat chiar la intrare cu un stand Carping, dar total altfel decât cel pe care-l știam și pe care îl au într-o altă zonă a târgului.

Totul era diferit. Standul în cadrul altui stand, nadă nouă, ambalaje noi, arome proaspete, toate la prețuri bune. Bine, prețurile bune nu sunt o noutate pentru ei, dar ca să va dăm un exemplu, o pungă de boiliesuri (800 g), fie tari tare, fie solubile, era listată la 19 lei.

Pe lângă boiliesuri, Cristi ne-a mai prezentat o întreagă nouă gamă de nadă, de la groundbait până la arome de scoică, miere, căpșuni sau usturoi.

Este vorba de un concept nou, foarte accesibil din punct de vedere financiar, creeat pentru Energofish și disponibil exclusiv în rețeaua acestora de distribuție.

Cea mai ușoară cobră va purta semnătura Carping

Cea mai ușoară cobră va purta semnătura Carping

Chiar în timp ce-l felicitam pe Cristi pentru pasul făcut, ne trece pe sub ochi ceea ce pare a fi cea mai ușoară cobră de nădit din câte există în momentul de față în România.

Construită integral din carbon, aproape că nu o simți în mână, iar efortul depus la nădire este mult diminuat.

Imediat am aflat că suntem printre primii care avem în față un nou proiect semnat Carping și, chiar dacă ideea nu este nouă (există și alți producători de bastoane de nădire construite din carbon), cântărind doar 55 de grame, suntem convinși că succesul produsului este garantat.

Cobra Carping este construită integral din carbon, iar producătorul anunță că aceasta cântărește doar 55 de grame

Cobra Carping este construită integral din carbon, iar producătorul anunță că aceasta cântărește doar 55 de grame

Vizavi de preț, iar am avut de-a face cu o surpriză, acesta fiind anunțat (evident, neoficial) undeva la puțin peste 40 de euro. Incredibil, nu?

Tot în zona de noutăți, mai avem și de alte două sortimente de nade lansate recent de cei de la Quest Baits.

Este vorba despre Squid Berry (o combinație de calamar și fructe de pădure) și Magnum White (o gamă cu un miros foarte plăcut de frișcă), concretizate pe rafturile reprezentatului Quest Baits în Romania în boiliesuri, pelete, și arome.

Cele două noi sortimente de nadă înconjurate de restul vedetelor Quest Baits

Cele două noi sortimente de nadă înconjurate de restul vedetelor Quest Baits

În fine, noutăți ar mai fi, iar un exemplu concret sunt cârligele Fudo, pe care, teflonate și la doar 5 lei plicul, le-am găsit rătăcite într-un stand dedicat răpitoriștilor.

Carligele Fudo de tip Long Shank la doar 5 lei/plic

Carligele Fudo de tip Long Shank la doar 5 lei/plic

Mai sunt două zile de târg și, chiar dacă avem în față un weekend și vremea se anunță total nefavorabilă, nu abandonăm trecerea în revistă a noutăților din pescuitul la crap prezente la expoziție. Ne vedem acolo!

Ți-a plăcut articolul? Dă-i un like și adaugă un comentariu mai jos.

Ne-ar plăcea să știm și părerea ta.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *