Printre rafturile targului Expo Pescuit pur si simplu 2014

Alte două zile s-au mai scurs din cel mai important eveniment dedicat pescuitului la început de sezon, Expo Pescuit pur și simplu 2014. Având parcă o înțelegere secretă cu organizatorii, dar și cu pescarii dornici să „scoată nasul” din casă, soarele și-a făcut pe deplin datoria și a condus către Piața Constituției mii de vizitatori. Au fost două zile cu lume multă, forfotă mare și destul de multe lucruri de văzut.

Cobra de carbon Prologic Carbolite de 22 mm

Cobra de carbon Prologic Carbolite de 22 mm

Pe lângă super ofertele standurilor de nadă, care au coborât prețul unui kilogram de boilies din gama premium chiar și la incredibila sumă de 9 lei, am mai zărit și alte noutăți demne de menționat. Una dintre ele ar fi cobra de carbon recent lansată de Prologic, care, cântărind doar câteva zeci de grame și echipată venind „la pachet” cu husă textilă rigidizată, era listată la puțin peste 200 lei.

Cobra de la Prologic vine cu husă textilă rigidizată

Cobra de la Prologic vine cu husă textilă rigidizată

În același stand, afișând un preț foarte apropiat de 3000 lei, am văzut expuse și lansetele Daiwa Tournament Basiair. Echipată cu inele Fuji Titanium Sic K, mandrina Fuji și cu un blanc a cărui împletitură (30x) clar îți fură ochii odată ajuns în zonă rastelului cu lansete, Tournament Basiair-ul este o prezență cu totul specială.

Lansetele Daiwa Tournament Basiair

Lansetele Daiwa Tournament Basiair

Tournament Basiair au un aer extrem de elegant și se fac imediat remarcate

Tournament Basiair au un aer extrem de elegant și se fac imediat remarcate

Nu la fel de noi sau spectaculoase, dar foarte practice și venind ca un upgrate extrem de bine primit de către posesorii mai vechilor MK2-uri și Euro Swingere, MK3-urile și Euro MK2-urile de la FOX sunt și ele prezente pe rafturile expozanților.

MK3 și Euro MK2 Swingerele de la FOX

MK3 și Euro MK2 Swingerele de la FOX

Duminică, 16 martie, este ultima zi a evenimentului, motiv pentru care ne așteptăm să vedem destul de multe oferte de ultimă oră, așa cum de altfel se întâmplă mai la toate edițiile. Ne așteptăm vă vedem din nou lume multă, mai ales că, din câte am înțeles, vremea nu o să îndemne către baltă, ci din contră, către zone cu adăpost. Iar în astfel de situații, ce poate fi mai potrivit decât un cort plin cu moșmoande pescărești?

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *