Primul crap de peste 20 de kg al Romaniei in sezonul 2014

Chiar dacă suntem în ianuarie și termometrele încă indică doar câteva grade în aer și semnificativ mai puține în apă, primul crap al României de peste 20 kg a văzut deja salteaua de primire.

Balta Siclău este deosebit de ofertantă încă din luna ianuarie

Balta Siclău este deosebit de ofertantă încă din luna ianuarie

S-a întâmplat pe balta Siclău a.k.a. Monster Carp Lake, iar fericitul pescar este nimeni altul decât administratorul acumulării, Vida „Saky” Ioan.

Peștele, un superb crap oglindă, a fost al treilea cântărit la această partidă și a împins acul cântarului până la 22,3 kg. Un superb exemplar care ar face fericit orice pescar de crap care se încumetă să iasă la pescuit în aceasta perioadă.

Cântărind 18,54 kg, acesta a fost al doilea crap ca mărime al partidei

Cântărind 18,54 kg, acesta a fost al doilea crap ca mărime al partidei

O captură remarcabilă chiar și în plin sezon, iar ca surpriza să fie și mai mare, pescarul a declarat că niciunul dintre cei trei crapi nu avea semne care să indice că a mai fost prins anterior.

Superba salontă de 11 kg (6,5-kg în martie 2013)

Superbă salontă de 11 kg (6,5-kg în martie 2013)

Iată că încă odată – dacă mai era cazul – se confirmă teoria conform căreia niciodată nu-i prea frig pentru a ieși la o nouă partidă de pescuit la crap.

Atâta vreme cât lacul nu a înghețat, echipamentul este potrivit și balta ține pești, n-avem niciun motiv pentru care sa spunem „pas” unei astfel de invitații.

Crapul oglindă de 22,3 kg, primul over 20 al României din sezonul 2014

Crapul oglindă de 22,3 kg, primul over 20 al României din sezonul 2014

Sarky, felicitări pentru incredibila captura reușită chiar la început de an calendaristic și, evident, pentru minunata locație pe care o păstorești.

Ți-a plăcut articolul? Dă-i un LIKE și/sau adaugă un comentariu mai jos.[kkstarratings]

2 Comments

 1. Diana

  23 ianuarie 2014 at 1:24 pm

  Uau! Desi nu sunt „adepta” pescuitului am mai stat, din cand, cu batul in balta… si trebuie sa recunosc ca acest pește e… enorm!
  Si pentru ca e prima mea vizita pe acest site am scotocit putin-putin si scriu: felicitari! E super fain! 🙂

 2. monturiporumb.ro

  17 aprilie 2014 at 12:59 am

  Sunt nespus de incantat sa vad ca administratorul baltii are aceleasi pasiuni ca si noi ceilalti prezentandu-ne un pescuit extrem pe temperaturi nu tocmai potrivite pentru a prinde monstrii.
  Sacalul trebuie sa stie ca eu personal voi vizita balta si ca de asemenea ii voi strange mana pentru tot ce a facut acolo.
  Cred ca daca as fi in locul lui Saky si n-as avea standurile ocupate as nadi constant cu 2-3 maini de boiliesuri tari zilnic pentru fiecare stand astfel as crea o continuitate de hranire a exemplarelor pe patul de nada.Prin aceasta metoda crapalai ar fi dispusi sa stationeze mai mult timp pe cele 6 standuri si in permanenta ar cauta boiliesurile fiind nesaturati oferindu-le cate o „bonbonica”in fiecare zi.toate cele bune Saky si sa sper sa vin impreuna cu persoane importante pe balta ta.(Echipa Crap24.ro stie despre cine vorbesc)monturiporumb.ro

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *