Prima zi a targului Expo aventuri la pescuit 2014 – Oferta producatorilor de nada

Așa cum v-am promis încă de ieri, astăzi, în prima zi a târgului din Piața Constituției, am revenit pe culoarele corturilor amplasate chiar în fata Casei Poporului. Ca o primă impresie, încă de la primele ore ale dimineții am remarcat destul de mulți vizitatori, lucru cum nu se poate mai „sănătos” pentru fenomen.

Pescarii au venit în număr mare în prima zi de târg

Pescarii au venit în număr mare în prima zi de târg

Lumea multă, zarva mare, agitația din standuri (unele încă cu prețurile nelistate și marfă neexpusă) și sistemele de sonorizare din proximitatea piscinelor demonstrative au fost doar câteva aspecte care ne-au furat imediat ochii. Am întâlnit și multe fețe cunoscute, prieteni care mai de care mai nerăbdători de o primă ieșire la „baltă”. Unii veniți pentru achiziții de primăvară, alții la vânătoare de oferte, dar marea majoritatea în căutarea unui pont pentru începutul de sezon.

Pastele de boilies îmbrăcate în noile "straie" Craping

Pastele de boilies îmbrăcate în noile „straie” Craping

În privința reducerilor, chiar dacă nu foarte numeroase pentru început, am observat ceva mișcare în rafturile cu nadă. Oferta de tipul 2+1, devenită parcă regulă de stand, a fost îmbrățișată de absolut toți producătorii autohtoni. Astfel, în standul Carping (B6), pe lângă clasicul „al treilea produs gratuit”, băieții listau un preț de 35 lei la boiliesurile ambalate în pungile inițiale. Tot aici am zărit și noile ambalaje ale pop up-urilor, ale dozelor de pastă solubilă, dar și posibilitatea de a recupera contravaloarea biletului de intrare (10 lei) la achiziții mai mari de 150 lei.

Momeli de cârlig semnate Carping

Momeli de cârlig semnate Carping

Standul CPK, pe lângă noile game de nadă anunțate pentru 2014, a îmbrățișat pentru prima regula 2+1. Tot aici, am vazut și ceva lansete Daiwa, avertizori ProLogic și ceva lanterne de cap comercializate de Arrow.

Pe lângă ambalajele "redesenate", oferta CPK listează și game noi de nadă

Pe lângă ambalajele „redesenate”, oferta CPK listează și game noi de nadă

2+1 - strategia adoptată de toți producătorii autohtoni de nadă

2+1 – strategia unanim adoptată de toți producătorii autohtoni de nadă

Păstrând tradiția, standul Senzor (B5) afișa același 2+1 la gama de nadă expusă, ofertă „de început de sezon”, dar și noile game de fire anunțate ca noutate pentru anul în curs.

Clasicul 2+1, omniprezent în standul Senzor

Clasicul 2+1, omniprezent în standul Senzor

O surpriză plăcută am avut în schimb într-un stand de răpitoriști, Relax Spinning (A3), unde am zărit listate cârligele FUDO la prețul de 5,5 lei/plic de 10 buc. Dintre zecile de modelele, ne-au plăcut Slider Carp-urile (pe care le folosim de ceva vreme) și Iseama W/Ring. Cunoscând calitatea cârligelor, prețul ne-a surprins în mod plăcut, asta chiar dacă se regăseau printre rafturile pline de năluci, una mai țipătoare ca alta.

Cârligele Fudo au un preț special în standul Relax

Cârligele Fudo au un preț special în standul Relax

Una peste alta o zi interesantă, mai mult de tatonare din partea expozanților dar și a vizitatorilor, ultimele zile anunțându-se ceva mai ofertante în ceea ce privește discounturile. Noi, ca de obicei, ne vom continua turul de recunoaștere pe toată durata celor 3 zile rămase de târg.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *