Prima parte a filmului Carp Fishing and the Unexpected by Prologic (VIDEO 1:04:29)

În urmă cu câteva zile, întocmai cum anunțam la începutul lunii iunie, prima parte a materialului “Carp fishing and the Unexpected” (Pescuitul la crap și Neprevăzutul) by Prologic a văzut “lumina youtube-ului”

Unul dintre cei mai frumoși crapi comuni pescuiți pe parcursul filmărilor celui mai nou film lansat de echipa Prologic

Unul dintre cei mai frumoși crapi comuni pescuiți în perioada filmărilor celui mai nou film lansat de echipa Prologic

Este un prim segment al unui material ceva mai mare, care include mai bine de o oră de imagini superbe, sfaturi, trucuri, abordări și crapi dintre cei mai frumoși. Acțiunea se petrece în inima Cehoslovaciei, pe un minunat lac izolat într-o pădure de un verde aproape de ireal.

După cum o să vedeți, deja celebra echipă de pescari Enrico Parmeggiani – Richard Johnson are de-a face cu un mediu total de diferit de cel din ultimul film realizat în Italia, “Fast Water” (Ape repezi), filmat la acea vreme pe râul Po.

Încă odată colaborarea cu Salvatore Perrone are ca rezultat un montaj reușit, relizat la finalul unui lung șir de imagini uimitoare, filmate în situații cu adevărat inedite.

Vizionare plăcută!

Ţi-a plăcut filmulețul? Dă-i un LIKE și adaugă un comentariu mai jos.

 


Pentru a primi cele mai noi informații și articole despre pescuitul la crap, adaugă adresa ta de mail în câmpul de mai jos și alătură-te celor 1 965 de pescari de crap abonați ai paginii CRAP24.RO


Prima parte a filmului Carp Fishing and the Unexpected by Prologic (VIDEO 1:04:29)
Da o nota articolului
Crap24
Prezent pe

Crap24

Content Manager la CRAP24
Colaborator și autor constant de articole pentru reviste de profil. Coordonator de proiecte și realizator de aplicații precum Carp Fishing by Clear Fishing, prima aplicație dedicată pescuitului la crap declinată în cele mai importante 7 limbi de circulație internațională și disponibilă în cele mai mari platforme mobile, iOS și Android. Membru fondator CRAP24.RO. Record personal: Crap Comun 20,2 Kg
Crap24
Prezent pe

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *