Prima echipa feminina din istoria World Carp Classic conduce lacul Bolsena

După multe ediţii ale World Carp Classic la care rezultatele pescarilor români au crescut constant în valoare, anul de graţie 2012 a însemnat marea lovitură. Odată cu mutarea celui mai popular concurs de pescuit la crap din lume din Franţa în Italia, parcă şi norocul nostru s-a schimbat.

Fiind încă la începutul concursului, marea majoritate a echipelor de pescari sunt încă optimiști în ceea ce privește rezultatul final

Fiind încă la începutul concursului, marea majoritate a echipelor de pescari sunt încă optimiști în ceea ce privește rezultatul final

Pe Bolsena, cel mai mare lac vulcanic al Europei, pescarii noştri au făcut legea, luând acasă nu mai puţin de 5 distincţii, între care şi marele premiu, obţinut de echipa Micula-Pongracz-Nemeti.

Anul acesta în schimb, chiar dacă avem prezente nu mai puțin de 7 echipe care au în componență pescari români, toate poziționate pe locuri considerate bune și foarte bune, n-am reușit un stat foarte spectaculos.

Boiliesuri la uscat, nadă excelentă pentru crapii corpolenți ai Bolsenei

Boiliesuri la uscat, nadă excelentă pentru crapii corpolenți ai Bolsenei

Astfel, la mai bine de  24 de ore de la startul competiției, în topul clasamentului general găsim o echipă de pescărite originare din Olanda. Este vorba de o premieră la World Carp Classic, fiind prima echipă formată exclusiv din fete din istoria acestui concurs.

Prima echipă feminină din istoria Word Carp Classic, Bianca Venema și Lizette Beunders, cu un crap comun de 12,6 kg

Prima echipă feminină din istoria World Carp Classic, Bianca Venema și Lizette Beunders, cu un crap comun de 12,6 kg care le-a propulsat în topul clasamentului la 24 de ore de la startul concursului

Fetele, Bianca Venema și Lizette Beunders, formează mai multă vreme un cuplu puternic în ceea ce privește pescuitul la crap, având ștate mai vechi în acest minunat sport. În jurul orei 16:00 echipa de fete conducea balta de pe standul Solar Tackle 62, având pe foaia de punctaj nu mai puțin de 5 crapi cântăriți, cu un total de 51.1 kg.

Revenind la echipele românești prezente pe Bolsena, până în acest moment singura echipa care a reușit sa puncteze era, coincidență sau nu, echipa câștigătoare a ediției de anul trecut, formată din Peter Micula, Norbert Pongracz si Zoltan Nemeti, cu un crap de 7,3 kg.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un LIKE! [kkstarratings]

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *