Pregatiri pentru un nou concurs de pescuit la crap – Carp Of Printers

Un concurs de pescuit la crap extrem de interesant la care voi participa weekendul următor va fi „Carp Of Printers”. O competiție inedită, a cărei condiție de participare este ca cel puțin unul dintre membrii echipei să activeze în domeniile media, publicitate, tipar.

Pastă solubilă, boilesuri pop-up și lichid atractant, elemente obligatorii într-un bagaj de nadă pentru un concurs de pescuit la crap

Pastă solubilă, boilesuri pop-up și lichid atractant, elemente obligatorii într-un bagaj de nadă pentru un concurs de pescuit la crap

Deși la prima vedere pare un concurs de amatori, premiile frumoase și taxa nu foarte mare au reușit să alinieze la start echipe care au în componență nume destul de sonore în rândurile pescarilor de crap de la noi.

Deși prefer legarea cârligelor pe baltă, în concursuri prefer să le am în penar gata legate

Deși sunt adeptul legării cârligelor pe baltă, în concursuri prefer să le am în penar gata legate

Locația aleasă face și mai interesant concursul, lacul Sulimanul, o locație extrem de bine populată cu crap. Aici nu de puține ori concursurile de 48 de ore s-au câștigat cu cifre, zic eu, impresionante – 500-600 de kg de pește.

Chiar dacă nu este exact genul meu de competiție, eu prefer să urmăresc pești mari și rari, am dat totuși curs și acestei provocări.

Pentru Alin, 10 kg de boilesuri fierte de 20 și 16 mm alături de alte 15 kg de boilesuri solubile reprezinta baza în ceea ce privește nada pentru concursul ce va urma

Pentru Alin, 10 kg de boilesuri fierte de 20 și 16 mm alături de alte 15 kg de boilesuri solubile reprezintă baza în ceea ce privește nada pentru concursul ce va urma

Am pregătit o nadă formată în cea mai mare parte din boiliesuri tari și fierte, asezonate cu o porție generoasă de pastă solubilă, însoțită de o interesantă gamă de pop-up-uri aflate încă în faza de teste de către producător.

Totdeauna am susținut ca un concurs de pescuit se câștigă pe jumătate încă înainte de a pleca de acasă. În mare parte, chiar înainte de a ajunge pe baltă, în baza informațiilor culese despre locație, poți să-ți faci o minimă strategie, măcar în ceea ce privește nada.

Pasta solubilă, ingredient obligatoriu în pescuitul viteză

Pasta solubilă, ingredient obligatoriu în pescuitul viteză

Fie ca este vorba de un pescuit de plăcere, fie că vorbim de un concurs, îmi place ca toată nada folosită sa poarte aceeași amprentă. Vreau ca amprenta mea în apa sa fie unică și unitară, mă străduiesc să pescuiesc cu o nadă de calitate și sunt adeptul calității în defavoarea cantității, un partizan convins al teoriilor HNV.

Munca de consultant nu se oprește nici măcar cu ocazia unui concurs de pescuit

Munca de consultant nu se oprește nici măcar cu ocazia unui concurs de pescuit

Dar toate acestea sunt, deocamdată, doar teorii. Sper, la finele săptămânii viitoare, când vom prezenta și rezultatele competiției, să demonstrez că nu sunt doar atât.

Tine-ți aproape, revin cu detalii!

Ți-a plăcut articolul? Dă-i un LIKE și adaugă un comentariu mai jos.

Ne-ar plăcea să știm părerea ta!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *