Porumb artificial de la Korda – crap24 first view

La cateva luni de cand le-au anuntat intr-un DVD de prezentare a produselor si la doar cateva minute de la postarea acestora cu titlu „first view” pe pagina lor de facebook, crap24.ro va prezinta ce ce probabil este doar un prim pas pe teritoriul momelilor artificiale, facut, de aceasta data, de Korda.

Porumb artificial - Momeala de crap de la Korda

Porumb artificial – Momeala de crap de la Korda

Acestia au postat o poza in care apar trei variante de culori si de arome a momelilor artificiale sub forma de porumb. Probabil, asa cum am spus si mai devreme, acesta este doar inceputul pentru ca lista momelilor artificiale si forma pe care o pot imbraca acestea este aproape interminala. Cei de la Enterprise au dovedit-o.

Si ca tot veni vorba de Enterprise, este foarte interesant de vazut cum anume se vor impaca cei doi pe piata in viitorul apropiat.

Din ce putem observa, pentru inceput au lansat momeli roz, cu arome de squid si fructe (fruity-squid), galbene, cu arome de porumb clasic si fructe (clasic-fruit) si verzi, cu aroma de lamaie (citrus zing)

Ca noutate, Korda ofera in plicul cu momeli si un set de stoppere pentru momeala. Daca in privinta momelilor artificiale deocamdata nu vin cu nimic nou, prezenta stopperelor este un plus.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *