Peste 80 de crapi trecuti de 30 lb (13 kg) pescuiti intr-o singura partida de pescuit

„Recent m-am gândit că este timpul pentru o schimbare de peisaj și am ales un alt tip de pescuit decât cel cu care eram obișnuit.

Geert Ooms cu unul dintre cei peste 80 de crapii trecuti de 13 kg, capturati dupa ce a schimbat vadul de pescuit

Geert Ooms cu unul dintre cei peste 80 de crapii trecuti de 13 kg, capturati dupa ce a schimbat vadul de pescuit

În general prefer un pescuit la crap mai dificil, merg pe bălți cu pești puțini dar mari și petrec o mulțime de timp privind indicatorii lipsiți de acțiune.

De această dată am decis că este timpul pentru o evadare de câteva zile pe o apă extrem de ofertantă când vine vorba de prezentări”, a declarat Geert Ooms, pescar de crap de origine belgiană, aflat la finalul unei partide de pescuit memorabile.

Recent întors de la o partidă de câteva zile de pescuit și zeci de crapi puși pe saltea, Geert a povestit cum, după 24 de ore fără trăsături, schimbând tactica dar și vadul pescuit, a reușit să pescuiască peste 80 de crapi trecuți de 30lb (13 kg)

Vremea, după cum probabil ați ghicit, nu a fost de partea sa, ceea ce nu se poate spune și depre cortul Nash Titan care, din spusele lui Geert, i-a readus in minte versurile melodiei „nothing compares to you” 🙂

Finalul partidei a venit la sfârșitul a trei zile de pescuit și odată cu terminarea stocurilor de boiliesuri Red Herring, Club Mix și The Secret.

Aflat cu nada pe final, Geert a decis să nu mai pescuiască în ultima noapte și, după câteva binemeritate ore de somn, a încheiat una dintre cele mai prolifice partide de pescuit în care cu siguranță a pus mai bine de 100 de crapi pe mal.

Felicitări Geert!

Trimite-ne și tu pozele de la partidele tale recente la support@crap24.ro, însoțite o scurtă descriere, iar noi îți postăm povestea în site!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un like!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *