Peste 5 minute de pescuit la crap în "sălbăticie, răcoare și umezeală"

Suntem puțin dezamăgiți de veștile celor de la meteo, iar asta pentru că, spre marea noastră bucurie, în ultima perioadă ne cam obișnuiserăm cu gradele pozitive.

Ba mai mult, nu ne-am fi manifestat nemulțumirea chiar dacă mai creșteau puțin. Nu mult, doar cât să putem face o primă ieșire pe baltă. Dar se pare că n-a fost să fie, cel puțin nu acum.

Vedeta partidei de pescuit, un crap oglinda de toata frumusetea

Vedeta partidei de pescuit, un crap oglindă de toată frumusețea

În weekendul următor ninge sau, dacă nu ninge, or să ne sâcâie ceva lapovițe și ploi reci. Oricum, indiferent de gradul și nivelul lor, or să fie precipitații combinate cu puține grade în termometre. Cel puțin așa s-aude pe la posturile meteo.

În fine, pentru a mai încălzi puțin atmosfera și pentru a face așteptarea sezonului ceva mai ușoară, ne-am gândit să postam ultimul filmuleț al lui Salvatore Perrone care-l are în rol principal pe Simone Giovagnoli, pescar de crap italian la origini.

Salvatore, care nu este deloc străin de experiențe cu camera video, a reușit prin imaginile montate să ne trezească ceva amintiri plăcute și ne-a readus parcă la viață câteva partide ale sezoanelor trecute.

Numit sugestiv Wet, Cold and Wild (Umezeală, răcoare și sălbăticie), filmul ne-a introdus imediat în povestea partidei de pescuit și ne-a încântat ochii cu imagini și nuanțe de culori îmbietoare mai bine de 5 minute.

În speranța că în următoarele minute veți păși în aceeaşi atmosferă, vă recomandăm să reglați scaunul într-o poziție confortabilă și să “sorbiți” imaginile.

Trimite-ne și tu pozele sau filmuletele de la partidele tale recente la support@crap24.ro, însoțite o scurtă descriere, iar noi îți postăm povestea în site!

Ţi-a plăcut filmulețul? Dă-i un like!

 

1 Comment

  1. Web Hosting

    2 decembrie 2016 at 5:11 pm

         Una dimtre cele mai folosite momeli la carlig pe Dunare in pescuitul crapului este porumbul  sau mamaliga. Pot spune ca se poate prinde si cu boiles dar si cu pelete, este foarte imporatant sa avem incredere maxima in momela care o folosim la carlig si sa prezentam montura acolo unde sunt crapii. In cazul in care vom folosi o momeala in care nu avem incredere, cu siguranta dupa un interval foarte scurt de timp in care nu avem prezentare o vom schimba si astfel sansele de a prinde carp cu boiles sau pelete scad considerabil. O foarte mare parte din pescarii care pescuiesc pe ape salbatice sunt ferm convinsi ca nu se poate prinde crap la boiles sau la pelete daca acesta nu este invatat cu astfel de momeli. Din testele pe care le-am facut dealungul a 8 ani de cand pescuiesc cu montura fir de par la crap pe Dunare, pot spune ca daca plasam o montura cu boiles in zona in care crapul stationeaza sau este in trecere, crapul raspunde foarte repede la boiles.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *