Peste 25 de crapi intepati pe un lac de legenda

Măsurând peste 600 de hectare, 28 de kilometri de maluri, adâncimi de peste 150 de metri și având un stoc foarte scăzut de pești, combinat cu o interdicție strict monitorizată de pescuit peste noapte, Lac De Saint Cassien/Franța este una dintre cele mai exigente locații de pescuit la crap din lume.

Unul dintre impecabilii crapi oglindă ai lacului Saint Cassien

Unul dintre impecabilii crapi ai lacului Saint Cassien, o oglindă de peste 19 kg

Legendarul lac este gazda unora dintre cei mai mari crapi ai lumii, iar aducerea oricăruia la mal pentru o ședință foto compensează fără nicio îndoială efortul de a-ți muta tabăra pentru câteva zile în Franța. Așa s-au gândit și băieții de la Sticky Baits care, fiind prezenți acolo timp de două săptămâni pentru a filma un nou material, au reușit să pozeze peste 25 dintre faimoșii crapi ai lacului.

Gama de nadă Krill de la Sticky Baits este o nadă de cursă lungă, foarte eficientă atunci când vizați crapii mari ai locului

Gama de nadă Krill de la Sticky Baits este o nadă de cursă lungă, foarte eficientă atunci când vizați crapii mari ai locului

Printre aceștia s-a numărat inclusiv unul dintre cei mai mari rezidenți – peste 29 kg (65lb-plus), dar și o oglindă de peste 22 kg (50lb-plus), plus alți șapte trecuți bine de 18 kg. Nerezistând tentației de a gusta din noua gama de nadă Krill de la Sticky, această incredibilă oglindă de 19 kg (foto) a fost una dintre cele mai importante capturi ale sesiunii de pescuit.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

1 Comment

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *