Pescuitul la crap si Neprevazutul – titlul noului film lansat de Prologic (VIDEO min 01:32)

Urmând profilul DVD-ului “Fast Water” (Ape repezi) lansat de Prologic în primăvara acestui an, producătorul de articole de pescuit la crap lansează deja un nou film.

Carp Fishing and the Unexpected - un nou film dedicat pescuitului la crap lansat de Prologic

Carp Fishing and the Unexpected – un nou film dedicat pescuitului la crap lansat de Prologic

Având în prim-plan aceiași echipă de pescari formată din Enrico Parmeggiani, responsabilul cu studiu de piață pentru compania Prologic, şi Richard Johnson, consultant Prologic, filmul ne poartă de această dată în Cehoslovacia, pe malurile unui lac de dimensiuni nu foarte mari, dar, așa cum spune și titlul, plin de neprevăzut.

Pe toată durata săptămânii petrecută aici echipa de pescari a trebuit facă față tuturor provocărilor ivite, marea lor majoritate generate de diversitatea destul de mare a speciilor de pești prezenți în lac.

Driluri interminabile, lansete tensionate la maxim, tamburi de mulinetă solicitați din greu, capturi pe măsura aventurii şi, evident, prezentare de noi produse Prologic.

Asta propune noul trailer al filmului produs şi filmat de același Salvatore Perrone, regizorul care a montat și materialul prezentat în primăvară.

Varianta finală a filmului este programată spre lansare la începutul lunii Iulie, dar până atunci iată un scurt trailer al acestuia:

Ţi-a plăcut filmulețul? Dă-i un like și adaugă un comentariu mai jos.

Vrem să știm și părerea ta!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *