Pescuitul la crap, o pasiune care nu cunoaste limite

Unul dintre cele mai spectaculoase materiale video care ne-a atras atenția în ultima vreme este semnat de băieții de la Alliance Peche. Ilustrat cu imagini filmate pe ape incredibil de limpezi, filmul pare un tribut adus pescuitului la crap din barcă, desfășurat pe întinderi mari de ape.

Pescuitul la crap, o pasiune care nu cunoaște limite

Pescuitul la crap, o pasiune care nu cunoaște limite

Cele puțin peste 14 minute video etalează o paletă extrem de bogată în senzații, percepții sau reprezentări ale naturii și ale incredibilelor momente care ne pot însoții pe parcursul partidelor de pescuit. Fie că vorbim de căprioare surprinse „la scăldat”, imagini subacvatice filmate pe ape de munte cristaline cu maluri adânc împădurite, rod poduri montate în bărci, pescuit pe zăpadă sau plutind cu barca pe pături de iarbă și cu plasele de țânțari „în cap”, materialul transmite în permanență același mesaj: Pasiunea pescuitului la crap nu cunoaște limite!

Mânat de instincte, parcă niciun obstacol nu poate sta în calea pescarului. Parcă nici un vad nu mai pare dificil, nici o apă de neabordat, nici un munte de nepescuit și nici un crap de nepus pe saltea. Iar când ești acolo, doar tu, lansetele, și barca, trăindu-ți pasiunea, timpul zboară cu o viteză fenomenală. Ca drept dovadă, cele câteva minute ale filmului au trecut pentru noi mult prea repede, dar nu înainte de a ne „împinge” încă odată cu gândul către vadurile care ne așteaptă să ne începem sezonul așternut deja la orizont.

Deși coloana sonoră ar mai fi suportat ceva editare, imaginile sunt atent lucrate și montate, motiv pentru care vă lăsăm în compania lor.

Pentru vizionarea filmului recomandam selectarea formatului HD și modul Full Screen (ecran complet).

Ţi-a plăcut filmul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

1 Comment

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *