Pescuit urban la crap – Urban Banx 5 by Nash Tackle (VIDEO min 18:47)

Al cincilea episod din seria de filmulețe Urban Banx (vaduri urbane), lansată de Nash Tackle și dedicată pescuitului la crap în mediu urban, a fost filmat și publicat recent.

Alan cu unul dintre crapii pescuiți în cel mai recent episod al seriei Urban Bankx

Alan cu unul dintre crapii pescuiți în cel mai recent episod al seriei Urban Bankx

De această dată, Alan Blair, protagonistul acestei serii de filmulețe, merge pe malurile râului Avon, în orașul Stratford-upon-Avon, locul de naștere al marelui dramaturg William Shakespeare. Odată ajuns la destinație, tânărul pescar își încarcă echipamentul pe bicicletă și pornește la vânătoare de noi vaduri urbane.

Spre diferență de Urban Banx 4, în care expediția se desfășoară într-o perioadă a anului destul de rece, acum Alan are parte de o vreme potrivită pentru un astfel de pescuit.

Călătoria pe malurile canalului central al orașului nu este deloc scurtă, iar după cum o să vedeți în material, nu puține au fost piedicile peste care a trebuit să treacă și de această dată pentru a aduce alți „crapi urbani”  în fața obiectivului foto.

Dacă în cele mai multe cazuri la o nouă partidă sunt de rezolvat variabile precum strategie, localizare sau nădire, în acest episod Alan a trebuit să mai facă față și bărcilor, care constant traversau canalul, regulilor impuse de Consiliul Local în ceea ce privește zonele destinate pescuitului și, evident, deplasării echipamentului cu ajutorul bicicletei.

A și prins ceva? Ei bine rezultatul nu este unul spectaculos, dar, ca de obicei, Alan este foarte mulțumit la final de partidă!

Ţi-a plăcut filmulețul? Dă-i un LIKE și adaugă un comentariu mai jos.

Vrem să știm și părerea ta!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *