Pescuit urban la crap – Urban Banx 4 by Nash Tackle (VIDEO min 26:16)

Seria de filmulețe Urban Banx (vaduri urbane) lansate de Nash Tackle și dedicate pescuitului la crap în mediu urban a ajuns la al patrulea episod.

Alan cu unul dintre crapii comuni care n-au rezistat pop-up-urilor de 10mm

Alan cu unul dintre crapii comuni care n-au rezistat pop-up-urilor de 10mm

Așa cum probabil v-ați familiarizat deja din episoadele anterioare, materialele îl au ca personaj principal pe Alan Blair, un tânăr pescar de crap și Operations Director pentru Nash Tackle.

Pentru cei cărora nu le sună deloc cunoscut termenul, Alan, la cei doar 28 de ani pe care-i are, coordonează mai toate acțiunile necesare pentru a îndeplini misiunea companiei și obiectivele acesteia trasate în piață.

În timpul liber, Alan reușește și ceva partide de pescuit cu rezultate de-a dreptul incredibile, iar sesiunea de februarie descrisă în amănunt în acest montaj nu face deloc excepție de la acest tipar.

În Urban Banx 4 Alan ne invită la o partidă de pescuit în parcul Northlands din Basildon, pe un lac nu foarte mare, dar cu o densitate destul de bună de crap.

Partida se desfășoară pe durata a 24 de ore, iar în contrast cu ziua splendidă din finalul partidei, noaptea petrecută pe vad vine chiar cu temperaturi sub 0 grade.

Filmul are de toate pentru toți, de la biciclete scufundate și recuperate chiar de pe vadul pescuit până la broaște eșuate pe asfalt și redate apei la ore matinale sau drum’n’bass combinat cu dubstep (curente de muzica electronică care pun un mare accent pe bass, foarte populare în rândul tinerilor). Evident, nu lipsesc nici crapii de la întâlnirea cu obiectivele foto și video.

Mai tot materialul poartă o amprentă tinerească, accentuată constant de entuziasmul permanent al lui Alan, direcție destul de evidentă spre care Nash se îndreaptă cu pași destul de grăbiți în ultima perioadă.

A și prins ceva? Ei bine, hai să spunem că Alan a fost mulțumit de rezultatul obținut!

Ţi-a plăcut filmulețul? Dă-i un like și adaugă un comentariu mai jos.

Vrem să știm și părerea ta!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *