Pescuit la crap pe lacul Sarulesti

Lacul Sărulești, unul dintre cele mai emblematice în ceea ce privește populația impresionantă de crapi mari din România, anunță o nouă structura de preturi – mult mai permisivă – și un nou regulament pentru pescuitul la crap în sistem Catch&Release (prinde și eliberează), toate prețurile de mai jos fiind valabile cu efect imediat.

Ofertă abonament pescuit la crap pe lacul Sărulești

Ofertă abonament pescuit la crap pe lacul Sărulești

Abonament anual – 700 de euro. Valabil 12 luni calendaristice de la data emiterii. Preț promoțional pentru primele zece abonamente – 600 de Euro.
Pachet de pescuit pentru o săptămâna (7 zile, de sâmbătă până sâmbătă) – 200 de Euro.
Pachet de pescuit în weekend (2 zile, de vineri până duminică) – 100 de Euro.

Atât abonamentele, cat și pachetele de o săptămână sau de weekend permit pescuitul cu patru lansete. O noutate și avantaj în același timp este faptul că titularul abonamentului sau pachetului poate fi însoțit de un partener cu drepturi depline. Practic, prin aceasta facilitate, doi pescari pot împărți costurile unui abonament sau unui pachet. Separat, în limita disponibilității, este posibila închirierea de bărci (10 lei pe 24 de ore), corturi (20 lei pe 24 de ore) și paturi (10 lei pe 24 de ore).

Pentru rezervări și mai multe detalii, persoana de contact este Ștefan Stoica, telefon 0761 127 396, email stefan@radutalake.ro
Fir întins!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *