Pescuit la crap pe apele copilariei (VIDEO min 25:47)

Iată, într-adevăr, unul dintre filmulețele dedicate pescuitului la crap care, la prima vizionare (pentru că nu l-am văzut doar odată) aproape că ne-a lăsat muți de uimire.

In cautarea crapilor pe apele copilariei

În căutarea crapului copilăriei

Filmul este filmat, montat şi narat în limba franceză de către Frank Pizon, și-l are ca actor principal pe Greg Martin, pescar de crap care, întors pe apele copilăriei, ne poartă într-o călătorie povestită în imagini cu adevărat deosebite.

Știți povestea din videoclipul melodiei Return to Innocence a celor de la Enigma?

Ei bine, filmul lui Frank Pizon pare a fi o variantă „tunată” şi adaptată la pescuitul la crap a poveștii acelui videoclip.

Întoarcerea la rădăcini, la origini, la apele care ne-au dat primii pești, primele bătăi accelerate ale inimii și la cei care ne-au pus pentru prima dată în mâini – fără de riduri pe atunci – „nuiaua de alun”.

Imaginile incredibile filmate în mijlocul naturii, pe o locație cu adevărat spectaculoasă, de o diversitate la limita realului, povestea din spatele cadrelor, editarea şi montajul fără greșeală a filmului, fac din acest material poate cel mai bun film dedicat pasiunii pescuitului la crap pe care l-am văzut în ultimii ani.

Gata cu vorbele, vă lasăm în compania imaginilor care îmbină atât de bine pasiunea pescuitului și plăcerea de a fi înconjurat de natură, încât această poveste, spusă în poezie și imagini, nu te poate lăsa indiferent.

(recomandăm selectarea modului de vizualizare “full screen” şi  format HD)

Tu ce părere ai despre filmuleț? Exprimă-ți opinia postând un comentariu la finalul articolului.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un like!

2 Comments

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *