Pescuit la crap pe apele copilariei II (VIDEO min 18:45)

Întoarcerea pe lacul copilăriei, balastieră cu ape de un cristalin ieșit din comun, apă pe care tatăl – pescar și el – i-a dezvăluit-o fiului făcându-l părtaș la memorabilele partidele de pescuit din acest minunat loc, fac subiectul celei de-a doua parți a filmului „The voice above the reeds” (Vocea de dincolo de stufuri).

După cum probabil vă amintiți din prima parte a filmului, aveam de-a face cu un tânăr pescar care revine după mai bine de 20 de ani pe apele pescuite în copilărie pentru a pune pe mal captura mult visată.

Pescuitul la crap pe apele copilăriei II

Pescuitul la crap pe apele copilăriei II

Partea a doua nu se abate deloc de la subiectul inițial, de această dată pescarul nostru – același Greg Martin – rememorând foarte clar vorbele tatălui său care, mânat fiind de aceiași pasiune a pescuitului la crap, îi dezvăluie povestea și secretul balastierei cu crapi giganți și ape întunecate de adâncimi.

Întocmai cum se întâmplă și în cele puțin peste 25 de minute ale primei părți, filmul ne prezintă imagini extraordinare, filmate pe un lac care la prima vedere pare virgin, unde sălbăticia și animalele acesteia sunt la ele acasă.

Totul este pus pe tapet într-un mod foarte plăcut, învăluit de izul unei povești spuse la gura sobei, narat în limba franceză și subtitrat în engleză. Este pentru a doua oară când Frank Pizon, regizorul filmului, ne surprinde în mod plăcut cu imagini deosebite și cu un scenariu original, dar nu departe de cel inițial.

Crapii balastierei par greu de păcălit și sunt învăluiți de misterul poveștii

Crapii balastierei par greu de păcălit și sunt învăluiți de misterul poveștii

O vulpe care reușește să smulgă un crap din febra bătăii de primăvară, cerbul din apă care nu pare deloc deranjat de prezența pescarului pe malurile balastierei, mistrețul care-și întâlnește privirea cu cea a „eroului” nostru sau patul montat în mijlocul apei chiar lângă barcă și picheți în așteptarea unei trăsături sunt doar câteva cadre care confirmă încă odată ineditul scenariului.

Iar pentru că prima parte filmului a fost un real succes, suntem siguri că veți aprecia cel puțin la fel de mult și cele aproape 19 minute ale celei de-a doua!

Pentru vizionarea filmului recomandam selectarea formatului HD și modul Full Screen (ecran complet).

Ţi-a plăcut filmul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

3 Comments

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *