Pescuit la crap pe final de toamna (VIDEO min 02:52)

Pentru echipa CRAP24, una dintre partidele de final ale sezonului 2013 s-a consumat pe lacul Tâncăbești. Într-un octombrie târziu, în care pastelul tomnatic s-a îmbinat tot mai des cu nuanțele apăsătoare de gri ale iernii care bătea deja la ușile lacului vecin cu Snagovul, Robert Nicolae, membru fondator al site-ului CRAP24.RO, a reușit să aducă la mal câțiva crapi gata pregătiți să intre la iernat.

Robert cu un superb crap comun îmbrăcat în straie de toamnă

Robert cu un superb crap comun îmbrăcat în straie de toamnă

Cum Tâncăbeștiul este mai mult decât ofertant în ceea ce privește spectaculozitatea vadurilor, a peisajelor cu care se mândrește dar și a crapilor din ce în ce mai corpolenți pe care-i găzduiește, Robert n-a rezistat tentației de a filma și reda în imagini povestea partidei de pescuit. Schimbând două vaduri în doar 48 de ore, partida a fost una solicitantă dar, în același timp, foarte spectaculoasă.

Ieșirea a început în după-amiaza unei zile de luni, într-un ton cald de toamnă târzie, care ulterior s-a transformat într-una cu dinți. Meniul a fost completat rapid de un vânt constant, aprig și foarte apăsător care n-a mai părăsit scena evenimentelor până la împachetarea echipamentului de pe vad.

Peștii – obișnuiți aici cu obiectivele foto și cu faptul că, uneori, o porție serioasă de nadă vine însoțită și de un scurt dril plus ședința foto aferentă, n-au întârziat prea mult și apărut încă din prima zi în fața camerelor.

În fine, gata cu vorbele. Iată video-ul promis, primul dintr-o întreagă serie cu care echipa CRAP24 și-a propus să va bucure ochii în perioada ce va urma.

Recomandare CRAP24

Pentru vizionarea filmului recomandam selectarea formatului HD și modul Full Screen (ecran complet). De asemenea, după cum probabil bine știți, orice feedback este primit cu mare bucurie, astfel că vă așteptăm comentariile la final de articol.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

5 Comments

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *