Pescuit la crap din barca (VIDEO min 07:39)

Deși nu este foarte practicat de către pescarii de la noi, pescuitul la crap din barcă poate fi unul foarte eficient. În principiu totul pare destul de simplu, doar că, odată ajuns pe apă, lucrurile încep să se complice.

Pescuitul la crap din barcă, una dintre cele mai eficiente metode de abordare a crapilor cantonați în zone greu accesibile

Pescuitul la crap din barcă, una dintre cele mai eficiente metode de abordare a crapilor cantonați în zone greu accesibile

Ideea de a-ți petrece următoarele 2-3 zile într-o barcă de 2 m² nu face deloc casă bună cu un psihic pozitiv. Dar, cum rezultatele într-adevăr remarcabile nu vin decât în urma unor eforturi considerabile, crapii nu vor întârzia la întâlnirea cu aparatele foto.

După cum o să vedeți și în cele mai bine de 7 minute ale materialului video filmat, semnat și montat de către Julien Borgeat, pescar de crap originar din Elveția, faptul că peștii pot fi abordați și în cele mai adânci cotloane ale lacurilor sau în zonele în care malurile sunt efectiv invadate de vegetație și impracticabile nu rămâne fără efect.

Iar pentru că de cele mai multe ori „efectul” indică pe ecranul cântarului valori de două cifre, satisfacția este cu atât mai mare!

Ţi-a plăcut filmulețul? Dă-i un like și adaugă un comentariu mai jos.

Vrem să știm și părerea ta!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *