Doi pescari, un lac de munte si multi crapi mari pusi pe saltea (VIDEO min 07:23)

Max și Will, doi pescari de crap de origine franceză care pescuiesc pe un lac rupt parcă din povești, au filmat şi montat un filmuleţ de la o partidă de pescuit de 36 de ore desfășurată la sfârșitul lui septembrie 2012.

Unul dintre minunații crapi oglindă scoși la ședința foto

Unul dintre minunații crapi oglindă scoși la ședința foto

Atmosfera în care te învăluie, crapii sănătoşi şi foarte mari care doar în urma unor eforturi serioase se lasă capturați, nenumăratele driluri din barcă în ploi care parcă nu mai contenesc şi nu în ultimul rând fondul sonor din care nu lipsesc Linkin Park, Jay’Z și Massive Attack, fac din acest material un “must see” în așteptarea noului sezon.

Aveți mai jos o sesiune de pescuit finalizată cu ceva crapi de dimensiuni considerabile, pe ape cum doar pe lacuri de multe ca Siriu am mai întâlnit și care, evident, ne bucură ochii cu amintiri și imagini plăcute.

Un filmuleț frumos dar care, din păcate, nu ne alină deloc “durerea”, și vine parcă să ne facă și mai grea așteptarea noului sezon de pescuit.

Trimite-ne și tu pozele sau filmuletele de la partidele tale recente la support@crap24.ro, însoțite o scurtă descriere, iar noi îți postăm povestea în site!

Ţi-a plăcut filmulețul? Dă-i un like!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *